Ντίνα Κώνστα: Το συγκινητικό «αντίο» της Μίνας και της Κουντουράτου από τους «Δύο Ξένους»

Πατούλια Κατερίνα
Ντίνα Κώνστα: Το  συγκινητικό «αντίο» της Μίνας και της Κουντουράτου από τους «Δύο Ξένους»

Η Εβελίνα Παπούλια, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αλλά και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησαν την Ντίνα Κώνστα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. 

Η Ντίνα Κώνστα, η θρυλική Γιολάντα Ραγιά ή Ντένη Μαρκορά, έφυγε σε ηλικία 83 ετών και εννοείται πως το κοινό, οι συνάδελφοι, όλοι εκείνοι που την αγάπησαν, την αποχαιρετούν τις τελευταίες ώρες και στα social media.

Δεύτερο στα trends στο Twitter είναι το όνομα της Ντίνας Κώνστα και μέσα στα πρώτα trends και ο ρόλος που την καθιέρωσε στις καρδιές όλων, εκείνος της Ντένη Μαρκορά.

konsta.JPG

Η Ντίνα Κώνστα έπασχε από άνοια και νοσηλευόταν σε ίδρυμα, ενώ την είδηση του χαμού της έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο Φacebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

kaiti.JPG

Ο Ρόλος της Γιολάντα Ραγιά

Ο ρόλος της Κώνστα στους Δύο Ξένους, είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς στην Ελληνική τηλεόραση, κάτι που φαίνεται από τα memes και τα σχόλια που πλημμύρησαν το Twitter και τα υπόλοιπα social media.

«Πήγα κάπου και ντύθηκα καλά κι εκεί ήταν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που φορούσε ένα καπέλο αλά Μάρλεν Ντίτριχ. Μου είπε φόρεσέ το και μόλις με είδε ο Μιχάλης Ρέππας μου έδωσε τον ρόλο της Γιολάντας. Ήταν πολύ φίνο το Δις εξαμαρτείν, μπορούσες να κάνεις μονόπρακτα με αυτό. Τα γυρίσματα κρατούσαν πολλές ώρες, τα έπαιζαν πολλές φορές ο Μιχάλης και ο Θανάσης.

Ο Μιχάλης με μιμείται πολύ καλά. Νομίζω είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Η Γιολάντα ήταν μια δαιμόνια γυναίκα. Ήταν σύνθετος ρόλος, είχε μια αντιπαλότητα και ταυτόχρονα μια αγάπη για την κόρη της. Αλλά ήταν κι αυτή που τα έβγαζε όλα πέρα. Οι κωμικοί ρόλοι είναι επικίνδυνοι, μπορεί να γελοιοποιηθείς. Πήγαινα από τα χαράματα για να με ετοιμάσουν. Η Ντένη Μαρκορά απαιτούσε ατέλειωτες ώρες γυρισμάτων που με εξουθένωναν», είχε δηλώσει στη Lifo η Ντίνα Κώνστα.

https://www.instagram.com/p/Cfjpok_NMF8

Πάντως, η Μίνα, η αρραβωνιαστικά του γιου της Κωνσταντίνου, που τόσο αντιπαθούσε η Ντένη Μαρκορά, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την Ντίνα Κώνστα. Το ίδιο έκανε και η τηλεοπτική Μαρίνα Κουντουράτου, Εβελίνα Παπούλια για την Ντένη της.

https://www.instagram.com/p/Cfjji9VMhAH

Και το Mega, αποχαιρέτησε την αγαπημένη ηθοποιό με ένα tweet.