Η Σταυρούλα πλήρωσε το colpo grosso στον Μαρτίκα κι έχασε τη θέση στον τελικό του Survivor

Πατούλια Κατερίνα
Η Σταυρούλα πλήρωσε το colpo grosso στον Μαρτίκα κι έχασε τη θέση στον τελικό του Survivor

Η Σταυρούλα βρέθηκε εκτός Survivor λίγο πριν την επιστροφή στην Αθήνα και το Twitter έδωσε εξήγηση γι' αυτό.

Τα spoilers την ήθελαν εκτός και η πραγματικότητα έδειξε την πόρτα εξόδου από το Survivor, στη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η παίκτρια που έφτασε μέχρι την πηγή, λίγο πριν τις τέσσερις καρέκλες του ημιτελικού στο Γαλάτσι, αποχαιρέτησε συγκινημένη το ριάλιτι επιβίωσης και με τα λόγια της ήταν σαφές πως θεωρούσε σίγουρη την παραμονή της.

Έφτασε λίγο πριν τις καρέκλες του τελικού στο Γαλάτσι

https://www.instagram.com/p/CfkOxZUsLxv

«Αχ, Γιώργο, εννοείται στεναχωριέμαι που θα φύγω, έχω φτάσει ως το τέλος, είμαι υπερήφανη ως εδώ που έχω φτάσει. Χαίρομαι που παρέμεινε ο Στάθης, του το είχα πει πως δεν θέλω να φύγει. Στεναχωριέμαι που δεν θα κάτσω σε αυτές τις τέσσερις καρέκλες, ο κόσμος με κράτησε τρεις φορές, η τέταρτη ήταν δύσκολη, ήμουν υποψήφια μαζί με έναν φίλο μου. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Το έπαθλο εννοείται πως θέλω να το σηκώσει ο Στάθης, έχει ήθος, σεβασμό, όποιος τον γνωρίζει είναι περήφανος που τον έχει στη ζωή του, με τιμά που είμαι φίλη του, είναι ο μοναδικός που αξίζει να το πάρει και είναι για πολύ καλούς σκοπούς», είπε η Σταυρούλα που έφτασε στους τέσσερις καλύτερους του φετινού Survivor.

Οι παίκτες του Survivor επιστρέφουν σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο και αύριο στο Γαλάτσι θα λάβει χώρα ο ημιτελικός που θα μας φέρει στους δύο φιναλίστς του φετινού Survivor.

Το Twitter επιμένει πάντως, πως το λάθος θες, το colpo grosso θες, της Σταυρούλας, που κόστισε την παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα, έκανε τη Σταυρούλα να χάσει μέρος του κοινού που την υποστήριξε.

Τελικά, η ομάδα της Σταυρούλας, εξαιτίας του λάθους σε εκείνη την ψηφοφορία, έφτασε αποδυναμωμένη στους πέντε του Survivor, με τον Μαρτίκα να διαλαλεί εκτός Survivor, πως ο μόνος παίκτης που στηρίζει για τον τελικό είναι ο Στάθης.

Το μήνυμα του αρραβωνιαστικού της Σταυρούλας:

Ο πρωταθλητής στίβου, Παναγιώτης Τριβιζάς και αρραβωνιαστικός της Σταυρούλας, που έδινε τη δική του μάχη εκτός Survivor για να την στηρίξει όλο αυτό το διάστημα, είχε την πιο τρυφερή αντίδραση στο άκουσμα αποχώρησης της αγαπημένης του στο Instagram.

panagiotis.JPG

Πάντως, στον ημιτελικό της Τρίτης συνεχίζει κανονικά ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.