Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη μητρότητα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη μητρότητα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
NDP

Οι σπάνιες φωτογραφίες της 11χρονης που έχει μοιραστεί η ίδια και το πρόβλημα που αντιμετώπισε η ηθοποιός.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια γυναίκα που έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επί 12 χρόνια σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, και την 11χρονη κόρη τους Χρυσηίδα. Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια ανεβάζει στα social media οικογενειακές φωτογραφίες, όμως η ηθοποιός είναι πολύ δεμένη με τη μονάκριβη κόρη της και όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, έχει γίνει πιο ευαισθητοποιημένη από τότε που έγινε μητέρα.

Η Μαριάννα είναι πλέον ενεργή σε κοινωνικά ζητήματα, κατεβαίνει σε πορείες σε διαδηλώσεις και γενικότερα ασχολείται με θέματα που μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας πολύ καλύτερο. Έτσι και τώρα, η ηθοποιός συμμετείχε στη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε για την καμπάνια του Free Press «Κοίτα» για τη δωρεά μυελού των οστών.

Όταν η Μαριάννα Τουμασάτου ποζάρει αμακιγιάριστη τότε μας εμπνέει (πιο πολύ) να κάνουμε το ίδιο

Ο τρόπος με τον οποίο η μητρότητα τής άλλαξε τη ζωή

Μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τις αλλαγές που βίωσε από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη της, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Το αρνητικό κομμάτι είναι ότι από τότε που έγινα μητέρα, ο φόβος μπήκε και φώλιασε, και το θετικό κομμάτι είναι ότι είδα ότι η αγάπη έχει μια απέραντη διαστολή».

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό, η ηθοποιός είπε: «Την υγεία μου επειδή την είχα βεβαρημένη, έκανα ειδική διατροφή για να μπορέσει να ξεκουραστεί και να λειτουργήσει εκ νέου το συκώτι μου γιατί όταν παίρνουμε πολλά φάρμακα το συκώτι σταματάει να δουλεύει όπως πρέπει και μπορεί να σου αφήσει μέχρι και κουσούρια αν δεν το προσέξεις».

Το 2020, με αφορμή μια ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με τα κιλά της και το γεγονός ότι την έβλεπε πιο αδύνατη από ποτέ, η Μαριάννα Τουμασάτου εξήγησε τον λόγο: «Έχουν φύγει οι κορτιζόνες, για αυτό αδυνάτισα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στη διατροφή μου. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου πέρυσι. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, με πολλή κορτιζόνη και πολλά βαριά παυσίπονα. Και δεκάωρη δουλειά μέσα σ’ αυτό. Ο γιατρός είπε στον άντρα μου ότι αυτό που ζούσα ήταν οδύνες».

Και πρόσθεσε:

«Η ποιότητα του πόνου ήταν η ποιότητα του τοκετού στη μέση μου. Ωραία πέρασα. Τώρα είμαι εντάξει. Πονάω, αυτό το παντρεύτηκα. Δεν θα φύγει ποτέ. Το έπαθα από υπερκόπωση, έτσι απλά. Βραχύνθηκε το νεύρο και το έκανε αυτό».

https://www.instagram.com/p/B4APPd7H2oo

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις τις σπάνιες φωτογραφίες της Μαριάννας Τουμασάτου με την κόρη της Χρυσηίδα.

Πηγή φωτογραφιών: @mariannatoumasatou