Ο νικητής του MasterChef έδειξε τι έκανε πραγματικά στην Τοσκάνη και η φιναλίστ Καλλιόπη πήρε πτυχίο

Ο νικητής του MasterChef έδειξε τι έκανε πραγματικά στην Τοσκάνη και η φιναλίστ Καλλιόπη πήρε πτυχίο

Το MasterChef έριξε αυλαία πριν μερικές εβδομάδες, με νικητή για φέτος τον Πάνο Κουμουνδούρο και φιναλίστ την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Ο φετινό MasterChef, έριξε αυλαία πριν μερικές εβδομάδες με νικητή τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και φιναλίστ την Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Ο Παναγιώτης έχει ξεκινήσει ήδη να μαγειρεύει και τηλεοπτικά με πιο πρόσφατη την εμφάνισή του στο Breakfast @ Star όπου και φάνηκε η άνεση του Κουμουνδούρου να μαγειρεύει και στον φακό μιας Live εκπομπής.

Η πόζα διακοπών από την Τοσκάνη

Ο Παναγιώτης που κέρδισε και το έπαθλο των 50.000 ευρώ, έχει φροντίσει να μας δείξει και μερικές στιγμές του από το ταξίδι στην Ιταλία με το Masterchef, τις οποίες και δεν είχαμε δει.

Για παράδειγμα, η λήψη στην πισίνα από την Τοσκάνη, είναι το απόλυτο summer vacation mood για τον νικητή του φετινού MasterChef, ο οποίος είχε άλλωστε δηλώσει και στους κριτές πριν το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής πως θα χρησιμοποιήσει το έπαθλο για να πάει διακοπές:

https://www.instagram.com/p/CfjM7G1s7n9

«Θα πάω διακοπές. Αλλά 50. 000 ευρώ θα πάω να τα φάω όλα σε ένα πάρτι; Χαίρομαι που θα πάω σπίτι μου επιτέλους μετά από τόσο καιρό, θα μου λείψει πάρα πολύ, αλλά να πάω κι εγώ λίγο σπίτι μου. Είτε κερδίσω είτε όχι, κρατάω το πόσοι άλλοι έχουν γίνει MasterChef στην Ελλάδα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε σε αυτή τη θέση εδώ εγώ και η Πόπη» είχε πει χαρακτηριστικά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο Πάνος.

Όσο για την Καλλιόπη Μπεζάντε, τη φιναλίστ του φετινού ΜasterChef, και εκείνη είχε πει πως θα κάνει διακοπές τονίζοντας:

«Το όνειρό μου είναι να κάνω το δικό μου μαγαζί. Η μαμά μου θέλει να πάμε ταξίδι στο Κάιρο, κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ταξίδι θα πάμε. Ελάτε κι εσείς τι να σας πω, θα κεράσω»!

Η Καλλιόπη πήρε πτυχίο

Η Καλλιόπη πάντως δεν κάνει ακόμα διακοπές, μιας και πριν μερικές ημέρες πήρε ένα ακόμα πτυχίο, αυτή τη φορά στα οικονομικά και πόζαρε χαρούμενη με αυτό.

https://www.instagram.com/p/CfMBCQFqV5U

Πάντως εμείς περιμένουμε να δούμε και την Καλλιόπη σε summer mood όπως έκανε και πέρσι, χαρίζοντάς μας πόζες με μαγιό.