Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στις Κυκλάδες μετά τον αρραβώνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άννα Πρέλεβιτς - Νικήτας Νομικός: Ρομαντικό ταξίδι για δύο στις Κυκλάδες μετά τον αρραβώνα

Το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγο καιρό η Άννα Πρέλεβιτς αφού πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό. Το μοντέλο-παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της την οποία και αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά. Το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και σταδιακά θα ξεκινήσει τις διαδικασίες του επερχόμενου γάμου τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς μας αποκάλυψε μέσα από το Instagram της τον πρώτο σταθμό των διακοπών τους, που δεν είναι άλλος από την μαγευτική Νάξο. Εδώ και λίγα 24ωρα το διάσημο ζευγάρι χαλαρώνει σε θέρετρο της περιοχής και απολαμβάνει τις βόλτες του στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός full in love στην Νάξο

https://www.instagram.com/p/CfoD8Bwq7TW

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η Άννα Πρέλεβιτς ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση στο ξενοδοχείο όπου μένει με τον αγαπημένο της στην Νάξο και δείχνει πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά.

Λίγο αργότερα δημοσίευσε μερικά Ιnstagram stories όπου έγραψε: «Έχω όρεξη για..ύπνο... Όχι..έχω όρεξη για παιχνίδι...Τώρα έχω όρεξη για hot dog.. ή μάλλον για γλυκό».

Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους

Με ένα post στο Instagram, η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της Νικήτας Νομικός και πως του είπε το μεγάλο ναι, πριν ένα μήνα.

https://www.instagram.com/p/CfEhcmTq5If

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos ... I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Σε πρόσφατο Q&A της στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς έλυσε τις απορίες των θαυμαστών της οι οποίοι την ρώτησαν μεταξύ άλλων πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό.

«Όχι δεν γνωριζόμασταν από πριν! Είναι τέλεια ιστορία, κάποια στιγμή όταν έχω περισσότερο χρόνο θα σας την πω», ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς.

Η επισημοποίηση της σχέσης τους και η πρώτη κοινή φωτογραφία

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσα από ένα παθιασμένο Instagram post.

«Πάντα ήθελα να βγάλω μια τέτοια φωτό με το αγόρι μου. Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα στο ίνσταγκραμ. Κάτι άλλαξε. Πόσο χαίρομαι που στο προφίλ μου πλέον ύπαρχουν και αυτές οι εικόνες», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Άννα Πρέλεβιτς δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι είχε απολαύσει στο έπακρο τις καλοκαιρινές του διακοπές και έβγαλε υπέροχες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic