«Χρόνια πολλά Μαρία»- 10 Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν σήμερα και θα ήθελες να τους ευχηθείς

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Χρόνια πολλά Μαρία»- 10 Ελληνίδες celebrities που γιορτάζουν σήμερα και θα ήθελες να τους ευχηθείς

Η σημερινή ημέρα είναι άκρως γιορτινή για μερικές από τις πιο δημοφιλείς κυρίες της εγχώριας showbiz.

Ο Δεκαπενταύγουστος θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανικής εκκλησίας και η μεγαλύτερη Θεομητορική γιορτή του Ορθοδόξου εορτολογίου. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην Παναγία η οποία γιορτάζεται με λαμπρότητα στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας.

Η Κοίμηση της Θεοτόκου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου από όλους τους Χριστιανούς. Οι εορτάζοντες είναι ειλικρινά αμέτρητοι αφού μερικά από τα ονόματα που έχουν σήμερα την τιμητική τους είναι τα εξής: Μαρία, Μαίρη, Μάριος, Παναγιώτης, Παναγιώτα, Δέσποινα κ.ά.

Δεν είναι λίγες οι Μαρίες της Ελληνικής showbiz που έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή. Θέλοντας να τους πούμε εγκάρδια και με τον δικό μας τρόπο το καθιερωμένο «Χρόνια Πολλά», αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε 10 από τις εορτάζουσες του Δεκαπενταύγουστου.

Οι Μαρίες της showbiz που έχουν σήμερα την τιμητική τους

Μαρία Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια έχει κάθε λόγο σήμερα να λάμπει από ευτυχία αφού μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον μέλλοντα σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την μονάκριβη κόρη τους.

Μαρία Σολωμού

Ημέρα χαράς η σημερινή και για την Μαρία Σολωμού αφού έχει την ονομαστική της εορτή. Η δημοφιλής ηθοποιός συνεχίζει τις διακοπές της με καλούς φίλους και τον γιο της, Αλέξανδρο-Δημήτρη.

Μαρία Μπεκατώρου

Αμέτρητα μηνύματα από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες δέχεται από το πρωί η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια χαλαρώνει και χαίρεται στο έπακρο το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Μαρία-Λουίζα Βούρου

Η αγαπημένη blogger του Queen.gr και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαρία-Λουίζα Βούρου γιορτάζει κι εμείς της ευχόμαστε ολόψυχα «Χρόνια πολλά!».

Μαρία Καβογιάννη

Στις πιο δημοφιλείς Μαρίες της εγχώριας showbiz συγκαταλέγεται η Μαρία Καβογιάννη και οι θαυμαστές της έσπευσαν από νωρίς να της ευχηθούν στα social media.

Μαίρη Συνατσάκη

Η «Mairiboo» δεν θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα αφού κι εκείνη θα δεχθεί σήμερα ευχές για την ονομαστική της εορτή.

Μαρία Ναυπλιώτου

Μια ακόμη αγαπημένη προσωπικότητα από τον χώρο της υποκριτικής γιορτάζει ανήμερα της Παναγίας και δεν είναι άλλη από την ηθοποιό Μαρία Ναυπλιώτου.

Μαρία Μπακοδήμου

Είναι αναμφίβολα μια από τις πρώτες Μαρίες του εγχώριου star system που μας έρχεται στο μυαλό. Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται σήμερα σε party mode και ο λόγος φυσικά είναι η ονομαστική της εορτή.

Μαρία Κορινθίου

Μετρά σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, είναι μαμά μιας υπέροχης κόρης, αφοσιωμένη σύζυγος, επιχειρηματίας και δημοφιλής ηθοποιός. Η Μαρία Κορινθίου γιορτάζει σήμερα και θα περάσει μια υπέροχη ημέρα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την μονάκριβή τους κόρη, Ισμήνη.

Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά ήρθε έντονα στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες λόγω της σχέσης της με τον Άρη Σοϊλέδη, ποδοσφαιριστή και παίκτη του φετινού Survivor. Η γνωστή δημοσιογράφος θα γιορτάσει σήμερα με τον σύντροφό της, τον οποίο είχε στερηθεί όλο αυτό το διάστημα που έλειπε στον Άγιο Δομίνικο.

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou