Με λευκό σορτς η Έλενα Ασημακοπούλου στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Με λευκό σορτς η Έλενα Ασημακοπούλου στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού
«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε ανακοινώσει αναφορικά με τον χωρισμό της.  NDP

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε ανακοινώσει αναφορικά με τον χωρισμό της. 

Στο θέατρο Άλσος και στη συναυλία της Άννας Βίσση πλήθος κόσμου έδωσε το παρών το βράδυ της Τετάρτης (6/7). Ανάμεσά τους και η Έλενα Ασημακοπούλου η οποία το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε αρκετά λόγω του χωρισμού της από τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Ειδικότερα, για την περίσταση η ηθοποιός και σχεδιάστρια, επέλεξε look το οποίο ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της. Το λευκό ψηλόμεσο σορτσάκι, συνδύασε με τιρκουάζ τοπ, ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και λευκό τσαντάκι.

Η εν λόγω εμφάνιση αποτελεί την πρώτη επίσημη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από το πρώην άσο των γηπέδων. Θυμίζουμε, ότι η ηθοποιός ανακοίνωσε αυτή την εξέλιξη στην προσωπική της ζωή, το απόγευμα της Κυριακής (26/6) μέσα από ένα QnA.

Μία ημέρα μετά και με αφορμή την ανακοίνωση της Έλενας Ασημακοπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε πως η απόφαση του ζευγαριού ήταν κάτι που δεν ξάφνιασε ούτε την ίδια αλλά ούτε και τους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (27/6) στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως το διαζύγιο του -πρώην πια- ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια του παιδιού έχει η Έλενα Ασημακοπούλο. Ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία: «Θέλω να σας μιλήσω για ένα ζευγάρι που χώρισε. Το γνωρίζαμε εδώ και μήνες αλλά το συγκεκριμένο κορίτσι μάς είχε ζητήσει μέχρι αυτό να δημοσιοποιηθεί από τη δική της επιλογή να μην το επικοινωνήσουμε, φυσικά και το κάναμε. Χθες το μεσημέρι, σε ένα QnA παραδέχτηκε ότι έχει χωρίσει. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες, έχει ήδη βγει το διαζύγιο, την επιμέλεια την έχει η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Μπρούνο Τσιρίλο γύρισε στην Ιταλία και πηγαινοέρχεται για να βλέπει την κόρη τους. Η Έλενα Ασημακοπούλου ήθελε να βγει τώρα που έχει τελειώσει το σχολείο, ώστε η Μαρία να μην μπει στη διαδικασία να απαντάει σε ερωτήσεις», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

To διαζύγιο

Ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, ανακοινώνοντας πριν από περίπου δύο εβδομάδες πως δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην εγχώρια showbiz παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

https://www.instagram.com/p/CRcZHhfsQTy

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο και ερωτεύτηκε παράφορα. Το 2010 ήρθε στη ζωή η κόρη τους Μαρία Ροζάρια η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Η Έλενα και ο Μπρούνο έκαναν θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CeENzmgoZ5o