Οι ευχές του Γιώργου Νταλάρα στην κόρη του και η γλυκιά αφιέρωση στο «αγριμάκι» του

Κατερίνα Μπούσιου
Οι ευχές του Γιώργου Νταλάρα στην κόρη του και η γλυκιά αφιέρωση στο «αγριμάκι» του

Η αδυναμία στην μοναχοκόρη του Γεωργιάννα και οι ευχές του για τα γενέθλια της. Το ιδιαίτερο υποκοριστικό με την οποία την αποκαλεί. 

Η μονάκριβη κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα, έχει σήμερα τα γενέθλιά της και ως περήφανος μπαμπάς, ο γνωστός τραγουδιστής της έκανε μία ιδιαίτερη αφιέρωση, την οποία και συνόδεψε με σπάνιες φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές τους.

Στο αγριμάκι μου...

Η 33 χρονη σήμερα Γεωργιάννα, η οποία έχει πάρει το όνομά της από την ένωση των ονομάτων των γονιών της, είναι η μοναχοκόρη του Γιώργου Νταλάρα και η μεγάλη του αδυναμία, μαζί με τα δύο εγγόνια που του έχει χαρίσει. Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για εκείνον γιατί έχει τα γενέθλιά της και αποφάσισε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο από το προφίλ του στο Instagram. Μας αποκάλυψε έτσι και το ιδιαίτερο υποκοριστικό με το οποίο την φωνάζει, αλλά και σπάνιες οικογενειακές τους φωτογραφίες. Και όπως έγραψε: «Να ζήσεις,αγριμάκι μου!ψΝα ζήσεις,κορίτσι μας! Χρόνια πολλά!».

Ο Γιώργος Νταλάρας αποκάλυψε στο Instagram το γάμο γνωστής τραγουδίστριας

https://www.instagram.com/p/Cfq9VZWIPuS

Η Γεωργιάννα είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι. Έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει δουλέψει στο θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, είναι δασκάλα Yoga, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ζωγραφική.

dalaraskori.jpg

Ο πατέρας της είχε και παλαιότερα αναφερθεί σε συνέντευξή του λέγοντας πως είναι η αδυναμία του, το αγριοκόριτσο του. Σε αντίθεση με τους δύο της γονείς που είναι στα φώτα της δημοσιότητας, εκείνη την αποφεύγει συνειδητά. Ακόμη και ο γάμος της με τον ηθοποιό Μίλτο Σωτηριάδη, ο οποίος έγινε πριν από 11 χρόνια στην Αντίπαρο, έγινε χωρίς καν καλεσμένους.

Ακόμη και οι γονείς της το έμαθαν την επόμενη μέρα, όπως και ο πατέρας του γαμπρού και γνωστός σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Έχουν αποκτήσει δύο αγόρια, τα οποία επίσης είναι η αδυναμία του παππού Γιώργου, ο οποίος πολύ συχνά τα παίρνει μαζί του για ψάρεμα τα καλοκαίρια, στο οικογενειακό τους εξοχικό στην Σύρο. Και τα εγγόνια του, το γούρι του, είναι πάντα εκείνα που του κάνουν ποδαρικό στην αρχή της κάθε χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CYL_XclD6ou

Πάντως και την περσινή χρονιά είχε ευχηθεί με έναν εξίσου πρωτότυπο τρόπο στην κόρη του, αφιερώνοντας της μάλιστα ένα στίχο στην τελευταία του πρόταση από ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη: «Χρόνια πολλά αντάρτισσα μου, αγριοκόριτσο μας φωτεινό, γενναίο και ευαίσθητο. «Στήθος του βράχου, κρίνο του νερού, μορτάκι του άσπρου πέλαγου».

dalaraskori3.jpg