Κατερίνα Καινούργιου: Το fitting με σχεδιάστρια φανέρωσε άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο της

Κατερίνα Καινούργιου: Το fitting με σχεδιάστρια φανέρωσε άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο της

Η δημοφιλής παρουσιάστρια συνεχίζει το σερί εντυπωσιακών εμφανίσεων και προετοιμάζεται για ένα πολύ ευτυχές γεγονός.

Μια επίσκεψη στην καλή της φίλη και διάσημη σχεδιάστρια, Μαρία Κονίδη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Τετάρτης 7/7. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την συνάντησή τους στο atelier μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου πόζαρε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

Η Μαρία Κονίδη φημίζεται για τις νυφικές της δημιουργίες και δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες celebrities που επιλέγουν δημιουργίες της για την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους. Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα εκθαμβωτικό maxi φόρεμα της σχεδιάστριας, σε γάμο φιλικών της προσώπων και έκλεψε τις εντυπώσεις.

konidi.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει σε εξωτικό προορισμό χωρίς μακιγιάζ μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Tα «υπονοούμενα» της Κατερίνας Καινούργιου για τον γάμο της

Η «Katken» προετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα πολύ ευτυχές γεγονός το οποίο δεν είναι άλλο από τον γάμο της προσωπικής της make up artist. H παρουσιάστρια θα γίνει κουμπάρα τον επόμενο μήνα αφού θα παντρέψει την Μάιρα Γρυπαίου και τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα fitting με την Μαρία Κονίδη, η οποία της δήλωσε πως θέλει να της ράψει νυφικό.

«Με βλέπει συνέχεια ο κόσμος εδώ και σου λέει ράβει το νυφικό της...Ποιο νυφικό, εδώ μου ραψες το μπλε που έγινε πανικός, ετοιμαζόμαστε για το κουμπαρίστικο που θα παντρέψω την Μάιρα..το νυφικό θα αργήσει φίλη, ράβε κουμπαρίστικα», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι ξανά μαζί

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», η Κατερίνα Καινούργιου και ο πρώην σύντροφός της, είναι και πάλι ζευγάρι. Οι πληροφορίες την θέλουν να βρέθηκε στην Ιταλική πρωτεύουσα μαζί του πριν 2 εβδομάδες όπου χαλάρωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακολούθησε το ταξίδι της παρουσιάστριας στην Κρήτη και η «σιγή ιχθύος» του επιχειρηματία στο Instagram.

Οι δυο τους ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά προκειμένου να θολώσουν τα νερά, έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα «ON time».

Πηγή κεντρικής: katken85