Οι μεγάλες προσδοκίες της Scarlett Johansson

Οι μεγάλες προσδοκίες της Scarlett Johansson

Η σταρ του Hollywood τραγουδά στη θέση της Brigitte Bardot στο θρυλικό κομμάτι «Bonnie & Clyde» μαζί με τον γιο του Gainsbourg.

Ένα πράγμα είναι πλέον σίγουρο. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη Scarlett Johansson πως δεν έχει φιλοδοξίες.

Πέρα από την κινηματογραφική της καριέρα, η διάσημη ηθοποιός είχε κυκλοφορήσει πέρυσι ένα μουσικό άλμπουμ όπου τραγουδούσε κομμάτια του «πολύ» Tom Waits, το οποίο πήρε ανάμεικτες κριτικές.

Τώρα, η Johansson αναλαμβάνει την ερμηνεία ενός θρυλικότερου κομματιού, το οποίο αποτελεί «παιδί» δύο μεγάλων προσωπικοτήτων του παρελθόντος, του «τεράστιου» Γάλλου τραγουδοποιού/τραγουδιστή, Serge Gainsbourg και της, τότε ερωμένης του και μεγαλύτερου sex symbol στην ιστορία του Hollywood, Brigitte Bardot.

Το τραγούδι δεν είναι άλλο από την μεγάλη επιτυχία του 1968 «Bonnie & Clyde» και, εκτός από τη Johansson στο ρόλο της BB, το κομμάτι του Serge θα αναλάβει ο ίδιος ο γιος του, Lulu Gainsbourg.

Η επανεκτέλεση αυτού του κομματιού αποτελεί κομμάτι μιας συλλογής που φτιάχνει ο Lulu αφιερωμένης στον πατέρα του, με τίτλο «From Gainsbourg To Lulu».

Ακούστε παρακάτω τη νέα εκτέλεση με τη Scarlett Johansson και έπειτα πηγαίνετε εδώ για να ακούσετε το original κομμάτι, με τη Brigitte Bardot. Τα συμπεράσματα δικά σας.