Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι είδωλο: Έκανε το πιο ανατρεπτικό makeover του με πράσινα μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι είδωλο: Έκανε το πιο ανατρεπτικό makeover του με πράσινα μαλλιά

Ο Γιώργος Μαζωνάκης άλλαξε χρώμα στα μαλλιά και απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί αποτελεί icon.

Είναι ανατρεπτικός, είναι τολμηρός, είναι εκκεντρικός, είναι πρωτοπόρος. Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν φοβάται να πειραματιστεί ούτε με τη μουσική και τα τραγούδια του, αλλά ούτε και με την εμφάνισή του. Ποια δεν έχει παρατηρήσει τα εντυπωσιακά κοστούμια που φοράει στις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα και στις συναυλίες του, αλλά και τις αλλαγές που κάνει στην εικόνα του ανά τακτά χρονικά διαστήματα;

Τα τελευταία χρόνια ο τραγουδιστής έχει πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά του εναλλάσσοντας το καστανό σε ξανθό. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, έκανε μια τολμηρή αλλαγή και έβαψε πράσινα τα μαλλιά του.

Πιο σέξι δεν την έχουμε ξαναδεί: Η Ήβη Αδάμου ποζάρει στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη

Το νέο look του Γιώργου Μαζωνάκη με πράσινα μαλλιά

Ναι, σωστά διάβασες! Με πράσινα μαλλιά κυκλοφορεί το τελευταίο 24ωρο ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε το νέο του look με μια selfie στο Instagram στην οποία ενημέρωνε το κοινό του για τη συναυλία του στην Πάτρα. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν όντως έβαψε πράσινα τα μαλλιά του ή αν το look είναι αποτέλεσμα σπρέι.

mazo.jpg

Οι fans του, πάντως, αμέσως έσπευσαν να σχολιάσουν τη νέα εμφάνιση κάνοντας άκρως κολακευτικά σχόλια στον Γιώργο. «Fashion icon», «Πόσο ακόμα πιο ΤΟΠ μπορείς, πες μας λίγο», «τρέλανέ μας» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έγραψαν οι θαυμαστές του Γιώργου Μαζωνάκη κάτω από την αποκάλυψη του νέου look.

Το νέο hit του Μαζωνάκη με τον Arash

Στα ραδιόφωνα από τις αρχές Ιουνίου γίνεται χαμός με το νέο hit του Γιώργου Μαζωνάκη σε συνεργασία με τον Arash, «Tora Tora (Boro Boro)». Το ραπ τραγούδι αποτελεί μία διεθνή συνεργασία, που συνδυάζει τα Ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα Φαρσί (Περσικά) από τον Arash, με την υπογραφή του «παραγωγού -φαινόμενο» Topic!

Η διασκευή του «Boro Boro», με ελληνικούς στίχους από τον Μιχάλη Κουϊνέλη – Stavento, έχει ήδη ενθουσιάσει, ακούγεται δυνατά και θα αποτελέσει το No.1 hit του καλοκαιριού! Ακόμα να πατήσεις το play;