Welcome Aiden! O γόης του «Sex and the City» στην τοποθεσία Ραφήνα για τον «Γάμο αλά Ελληνικά»

Welcome Aiden! O γόης του «Sex and the City» στην τοποθεσία Ραφήνα για τον «Γάμο αλά Ελληνικά»
ndp photo

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» μόλις κυκλοφόρησαν.

Ο John Corbett αγαπήθηκε και έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Έινταν στο «Sex and the city» και ό,τι και να κάνει, εμείς πάντα θα τον θυμόμαστε σαν τον άντρα που διεκδικούσε την Carrie Bradshaw αλλά ερχόταν πάντα δεύτερος από τον Mr Big.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς πραγμαοτοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» όπου πρωταγωνιστεί ο ίδιος. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στη Ραφήνα μαζί με το υπόλοιπο cast και τους συντελεστές της παραγωγής.

Sex and the city: Ο πρωταγωνιστής John Corbett αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μυστικά

O John Corbett έχει πρωταγωνιστήσει και στις προηγούμενες δύο ταινίες της Nia Vardalos, το πρώτο «Γάμος αλά ελληνικά» που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2002 και το σίκουελ της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2016.

Τα γυρίσματα για το «Γάμος αλά Ελληνικά 3» έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν στην Ελλάδα μέχρι και τον Αύγουστο, με τον John Corbett να εντυπωσιάζει με την παρουσία του στα ελληνικά εδάφη τις θαυμάστριές του.

1738_JOHN_CORBETT_NIA_VARDALOS_2262022-(1).JPG

Ο μυστικός γάμος του John Corbett και οι αποκαλύψεις


Εμφανιζόμενος στην εκπομπή «The Talk» του CBS τον Αύγουστο του 2021, ο star του «Sex and the City» αποκάλυψε στον οικοδεσπότη και φίλο Jerry O'Connell τον γάμο του με τη Bo Derek, που πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον Δεκέμβριο του 2020.

«Jerry, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέχασα να σου πω ότι γύρω στα Χριστούγεννα παντρευτήκαμε. Εγώ και η Βο παντρευτήκαμε», είπε ο Corbett καθώς έδειξε τη βέρα του στην κάμερα, προσθέτοντας: «Και αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που το λέω, ξέρεις, είμαστε πολύ χαμηλών τόνων άνθρωποι. Δεν κάναμε ανακοίνωση. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας το ήξερε».

Πηγή φωτογραφιών: NDP