Το βλέμμα της Υβόννης στον Αντώνη Ρέμο τα λέει όλα - 12 χρόνια, σαν να μη πέρασε μέρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το βλέμμα της Υβόννης στον Αντώνη Ρέμο τα λέει όλα - 12 χρόνια, σαν να μη πέρασε μέρα

Το #couplegoals το σωστό ανήκει στο ζευγάρι που έφερε στον κόσμο την κόρη του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. To μοντέλο και ο τραγουδιστής ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να απολαύσουν θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας. Εμφανώς ευδιάθετοι και πιασμένοι χέρι-χέρι, δεν σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να κοιτούν τρυφερά ο ένας τον άλλον, αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά κλικ.

H βραδινή έξοδος Ρέμου-Μπόσνιακ και τα τρυφερά τετ-α-τετ

Το λαμπερό ζευγάρι επισκέφθηκε το Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσει την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε;». Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ-α-τετ, με τον τραγουδιστή να «λιώνει» για την γυναίκα της ζωής του.

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος παραμένουν αγαπημένοι και full in love, αποτελώντας #couplegoals. Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να φιλά τη σύζυγό του και να την χαϊδεύει τρυφερά στο κεφάλι, δείχνοντάς μας τα αισθήματά του για εκείνη.

1657263505304-513403649-remos7.jpg

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκάλυψε την ξεχωριστή σημασία του ταξιδιού στην Γαλλία

Το throwback post και τα 10 χρόνια κοινής πορείας

Δέκα ημέρες πριν την επέτειο γνωριμίας τους, η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση που απεικονίζει εκείνη και τον σύζυγό της σε διάστημα 11 ετών. Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας είναι οι δυο τους που κοιτάζονται τρυφερά το 2021, ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε το ζευγάρι το 2010.

https://www.instagram.com/p/CRZMC0mDCsu

H γνωριμία τους στην Ρόδο

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2010, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα, κατά τη διάρκεια της παράλληλης παραμονής τους στη Ρόδο.

Η σχέση τους ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου του 2010 ενώ σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στα τέλη Αυγούστου, έκαναν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις στο νησί, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/BXBmX3XFPod

Την ακριβή ημερομηνία της γνωριμίας τους αποκάλυψε η Υβόννη Μπόσνιακ το 2017 μέσα από ένα Instagram-post για την επέτειο 7 χρόνων σχέσης.

Ο παραμυθένιος γάμος τους

Η Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος επισφράγισαν τον έρωτά τους, ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. O παραμυθένιος γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη.

Πηγή κεντρικής: yvonini