Ο Αντώνης Ρέμος έχει γενέθλια και η Υβόννη κάνει μία διπλή αφιέρωση με ιδιαίτερη σημασία

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αντώνης Ρέμος έχει γενέθλια και η Υβόννη κάνει μία διπλή αφιέρωση με ιδιαίτερη σημασία

Ο σύζυγος της Υβόννης Μπόσνιακ και γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος γιορτάζει διπλά και εκείνη παράλληλα με τις ευχές της δίνει ένα υπέροχο μήνυμα ως μαμά. 

Ο Αντώνης Ρέμος έχει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 52 του χρόνια και στο σπίτι της Υβόννης Μπόσνιακ επικρατεί από το πρωί εορταστικό κλίμα. Ξεκινώντας από δύο ξεχωριστές αφιερώσεις που έκανε για εκείνον στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CdTeGPYDVBj

«Μοναδικέ μου...»

Η Υβόννη είχε επίσης τα γενέθλιά της πριν από λίγες ημέρες και φαίνεται πως με τον σύζυγό της ταιριάζουν και στο ζώδιο, ως γνήσιοι Δίδυμοι και οι δύο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, είχε μόνο μία λέξη για να τον χαρακτηρίσει συνοδεύοντας τις ευχές της: Μοναδικέ μου!

remos.jpg

Στα 7 χρόνια που είναι ζευγάρι οι δυό τους είναι πραγματικά αχώριστοι. Αλλά αυτό που μας έκανε εντύπωση, αφορά στην δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε η Υβόννη, όπου αυτή την φορά ο Αντώνης κρατά από το χέρι την κόρη τους Ελένη. Και δίνει ως μαμά το ωραιότερο μήνυμα. Απευθύνεται στην κόρη της και όπως γράφει: «Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μπαμπά του κόσμου. Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου». Ήθελε έτσι να προσδώσει την σημασία που πρέπει στην σημερινή γιορτή του πατέρα. Αυτή η γιορτή σήμερα άνηκε δικαιωματικά στην Ελένη της.

remos2.jpg

Και όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Υβόννη: «Ο Αντώνης είναι πραγματικά υπέροχος μπαμπάς. Είμαι πολύ περήφανη και πολύ ευγνώμων που διάλεξα αυτόν τον άντρα και πραγματικά είναι τόσο καλός μπαμπάς». Φυσικά τα γενέθλια του Αντώνη Ρέμου θα εορταστούν όπως πρέπει και η Υβόννη έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες την προετοιμασία.

Το πάρτι γενεθλίων της Υβόννης Μπόσνιακ: Το τρυφερό φιλί με τον Αντώνη Ρέμο και η απίθανη τούρτα