Η Ευγενία Σαμαρά πήγε σε γάμο με ένα από τα πιο ωραία μαύρα φορέματα που υπάρχουν εκεί έξω

Η Ευγενία Σαμαρά πήγε σε γάμο με ένα από τα πιο ωραία μαύρα φορέματα που υπάρχουν εκεί έξω

 «Έτσι ντύνεται η Θεσσαλονικιά που σέβεται τον εαυτό της όταν πάει σε κάστρο στην γαλλική την εξοχή!», είπε η Στέλλα από τον «Σασμό»  ποζάροντας μαζί με τον αγαπημένο της. 

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι full in love και αδιαμφισβήτητα ένα από τα ζευγάρια που λατρεύουμε να βλέπουμε, αφού είναι πολύ ταιριαστοί. Αυτές τις μέρες, οι δυο τους βρίσκονται στο Παρίσι και χαρίζουν μαγικές εικόνες στους followers τους στο Instagram.

Η Ευγενία και ο Γιάννης πόζαραν μπροστά από έναν πύργο που βρίσκεται στην καρδιά των πριγκιπικών δασών, με θέα στο Πάρκo Ζαν Ζακ Ρουσώ, και οι φωτογραφίες τους είναι σα βγαλμένες από παραμύθι.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει μία κούκλα μαμά και μαζί της πήγε διακοπές στην Φλωρεντία

Οι δύο ηθοποιοί είναι καλεσμένοι σε γάμο καλών τους φίλων ο οποίος πραγματοποιείται στο ονειρεμένο σκηνικό του Château d’Ermenonville. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από μια τάφρο και η έκτασή του διασχίζεται από τα νερά του ποταμού Λονέτ.

Τα μαγευτικά posts του ζευγαριού

Για τον γάμο-υπερπαραγωγή της φίλης της, η Ευγενία Σαμαρά επέλεξε ένα couture σατέν μαύρο φόρεμα του οίκου Mi-Ro, το οποίο είχε άνοιγμα στους ώμους και κεντημένες πέτρες στα μανίκια. Η αγαπημένη ηθοποιός του «Σασμού» ολοκλήρωσε το κομψό look της με ένα ζευγάρι απλά σκουλαρίκια και μαύρο clutch τσαντάκι.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ευγενία έγραψε: «Έτσι ντύνεται η Θεσσαλονικιά που σέβεται τον εαυτό της όταν πάει σε κάστρο στην γαλλική την εξοχή!».

https://www.instagram.com/p/CfuFL9FtNhQ

Ο σύντροφος της Ευγενίας και επίσης ηθοποιός, Γιάννης Ποιμενίδς, φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν κοστούμι επίσης Mi-Ro.

https://www.instagram.com/p/CfuJr9ErFWj

Το love story Ευγενίας Σαμαρά - Γιάννη Ποιμενίδη

Η Ευγενία και ο Γιάννης είναι μαζί τα τελευταί επτά χρόνια και είναι πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι. Οι δυο τους απολαμβάνουν πολλές στιγμές μαζί και σε κάθε ευκαιρία μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Σε συνεντευξή του στο περιοδικό ΟΚ τον περασμένο μήνα, ο 33χρονος είπε για την καλή του: «Είμαστε επτά χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ "Εκδρομή" και έκτοτε είμαστε μαζί. Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος - για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον "Σασμό", γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω».

Η Ευγενία Σαμαρά βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πευρό του Γιάννη και δεν το κρύβει. Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο είπε σε συνέντευξή της: «Μετράμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν τα έχω καταλάβει. Πλησιάζουμε τα επτά χρόνια σχέσης, και το γεγονός ότι δεν τα έχω καταλάβει κάτι σημαίνει. Μας δένει το ότι έχουμε κατακτήσει, δίχως να πασχίσουμε για αυτό, μια πολύ δική μας επικοινωνία, ένα θαυμασμό, έναν τρόπο να ισορροπεί ο ένας τον άλλο. Είναι σαν να βρήκα όλα όσα δεν έχω ως χαρακτήρας σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να μου τα επιβάλλει, μου τα μεταλαμπαδεύει. Αυτή η ισορροπία μεταξύ μας με έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι η καλύτερη σε ό,τι κάνω, με ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη εκεί όπου είμαι. Κι επειδή ακριβώς είμαι ευτυχισμένη προσωπικά, έχω αρμονία σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου».

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του αγαπημένου ζευγαριού στο Παρίσι.

Πηγή φωτογραφιών: @yiannis_poimenidis @eugeniasamara