Η αλλαγή στον Σασμό έφερε το επικό τρολάρισμα της Ευγενίας Σαμαρά και την απάντηση της Δανάης Παππά

Κατερίνα Μπούσιου
Η αλλαγή στον Σασμό έφερε το επικό τρολάρισμα της Ευγενίας Σαμαρά και την απάντηση της Δανάης Παππά

Το νέο ειδύλλιο της Στέλλας με τον Γεράσιμο ξεκινά απόψε αλλά θα έχει ατυχή κατάληξη. 

Σήμερα έχουμε την μεγάλη επιστροφή στον Σασμό του Alpha. Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι δεν θα μετατραπεί και στην μεγάλη καταστροφή. Η Αργυρώ με τον Σταύρο, την Μαρίνα και τον μικρό Πετρή επιστρέφουν στην Κρήτη και ο Αστέρης νιώθει ευτυχισμένος. Ευτυχισμένη θα είναι από σήμερα και η Στέλλα η οποία ερωτεύεται τον Γεράσιμο. Όχι τόσο χαρούμενη είναι η Ευγενία Σαμαρά που την υποδύεται. Και με ανάρτηση της στο Instagram εξηγεί το γιατί, για να λάβει και την άμεση απάντηση της Δανάης Παππά.

Τέλος στις υπερωρίες

Το έξτρα επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, το οποίο θα έχουμε στις οθόνες μας από αυτή την εβδομάδα και κάθε Παρασκευή πλέον, έχει επιφέρει κάποιες αλλαγές και στα γυρίσματα για τους ηθοποιούς, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, όταν θα πέσει οριστικά η αυλαία του πρώτου κύκλου. Αυτή η αλλαγή, έφερε και το αντίστοιχο τρολάρισμα από την Ευγενία Σαμαρά, που υποδύεται την αγαπημένη δικηγόρο του Σασμού. Η οποία φαίνεται πως δεν αντέχει άλλο τα πολύωρα γυρίσματα. Και επιστράτευσε το χιούμορ της με ανάρτηση της στο Instagram: «Τι εννοείς ο @sasmos_alphatv_official θα παίζει και Παρασκευή; Πόσο να δουλέψω πια η γυναίκα;»

https://www.instagram.com/p/CdqzOY6No8H

Το σχόλιο προκάλεσε μία γλυκιά αναταραχή στους συναδέλφους της και η Δανάη Παππά, έσπευσε να απαντήσει, ως η γνωστή Θοδώρα, μανικιουρίστρια στο επάγγελμα στον Σασμό. Επίσης με χιούμορ.

danaepappa.JPG

Μα δεν αξίζει λίγη ευτυχία η Στέλλα;

Ας δούμε τώρα και τις εξελίξεις. Η Στέλλα έχει μία έφεση στους αδιέξοδους έρωτες. Προς το παρόν θα ζήσει κάποιες ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στον Γεράσιμο και η αρχή γίνεται από απόψε. Ενώ παραδέχεται η νεαρή δικηγόρος πως είχε μία ανησυχία για εκείνον, λόγω της συμμετοχής του στην επικίνδυνη αποστολή της αστυνομίας, στην συνέχεια του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του. Πριν περάσει ένα λεπτό τα πράγματα αλλάζουν. Δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία του και γίνονται ζευγάρι. Μέχρι και στους γονείς της θα τον γνωρίσει, που αυτή την φορά ελπίζουν πως έχει βρει την πραγματική ευτυχία.

Δεν την έχει βρει ωστόσο. Οι σεναριογράφοι του Σασμού, θα πρέπει να αλλάξουν τακτική. Ενώ είναι ένας ρόλος τον οποίο παίζει υποδειγματικά η Ευγενία Σαμαρά και έχει μεγάλη αποδοχή στο κοινό, την βάζουν συνέχεια να ταλαιπωρείται. Άσπρη μέρα δεν έχει δει αυτό το κορίτσι.

Σασμός: Τα παράξενα ειδύλλια, οι καταστροφικές επιστροφές και η δολοφονία του Άγγελου