Ο Μάκης Παντζόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στην 9χρονη Μαρίνα και αυτές οι φωτό τους είναι «Όναρ»

Ο Μάκης Παντζόπουλος έχει τεράστια αδυναμία στην 9χρονη Μαρίνα και αυτές οι φωτό τους είναι «Όναρ»

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της. Μας σπρώχνει όλους», έχει πει η Ελένη Μενεγάκη. 

Η Μαρίνα Παντζοπούλου ήρθε στον κόσμο στις 29 Μαρτίου του 2015 χαρίζοντας στιγμές απόλυτης ευτυχίας στην Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο και ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη ιστορία αγάπη τους.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.

Όναρ θα πει Όνειρο και σαν όνειρο είναι η ζωή του γνωστού επιχειρηματία


Ο επιχειρηματίας της ξενοδοχειακής μονάδας στα Άχλα της Άνδρου «Όναρ» και η παρουσιάστρια του Mega, παντρεύτηκαν ένα μήνα πριν τον ερχομό της μικρής Μαρίνας, στις 18 Φεβρουαρίου του 2015 στην Άνδρο. Μάλιστα, αξέχαστο παραμένει το post της Ελένης όπου με αφορμή την επέτειό τους είχε αποκαλύψει το τρυφερό παρατσούκλι με το οποίο τον αποκαλεί:

«I love you husbanito ! #eleni 18/2/2015».

https://www.instagram.com/p/CLbd3aZF_fR

Ο Μάκης Παντζόπουλος περνά πάντα ποιοτικό χρόνο με την κόρη του και μαζί με τη σύζυγό του και τα υπόλοιπα παιδιά που έχει αποκτήσει εκείνη με τον πρώην σύζυγό της και ισχυρό άντρα των Media, Γιάννη Λάτσιο, τη Λάουρα, τον Άγγελο και τη Βαλέρια, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αξιοζήλευτη οικογένεια.

201912301053530.0978_AGELOS_LATSIOS_MAKIS_PANTZOPOYLOS_MARINA_PANTZOPOYLOY_LAOYRA_LATSIOY_VALERIA_LATSIOY_20122019.JPG

Η μεγάλη αδυναμία του Μάκη Παντζόπουλου την 9χρονη κόρη του

Τους πρώτες μήνες μετά τη γέννηση της Μαρίνας, όλοι είχαμε απορία να δούμε πώς είναι και σε ποιον μοιάζει αυτό το κοριτσάκι. Σήμερα, 9 χρόνια μετά τη γέννησή της, και λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της ξέρουμε ότι η Μαρίνα είναι ένα πανέμορφο, ξανθό κορίτσι που έχει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της.

Είναι η μικρότερη της οικογένειας και όπως καταλαβαίνεις, όλοι την έχουν στα ώπα-ώπα, και κυρίως ο μπαμπάς της που δεν κρύβει την αδυναμία που της έχει.

https://www.instagram.com/p/CRyIauDrSWy

Μπαμπάς και κόρη έχουν αναπτύξει μια υπέροχη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απαθανατιστεί να απολαμβάνουν βόλτες οι δυο τους. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη έχει δηλώσει το εξής μέσα από την εκπομπή της:

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της. Τον θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει, έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του Μάκη Παντζόπουλου με τη μονάκριβη κόρη του.