Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τέλειες αναλογίες και για αυτό δέχθηκε το πιο κολακευτικό σχόλιο

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τέλειες αναλογίες και για αυτό δέχθηκε το πιο κολακευτικό σχόλιο

Τα μυστικά της διατροφής και της γυμναστικής της όμορφης Ιωάννας και η ιδιαίτερη φιλοφρόνηση από την Ναταλία Γερμανού. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται ήδη για τις διακοπές της αλλά και την νέα της τηλεοπτική μεταγγραφή, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ δεν θα ανανεωθεί. Και πριν συμβούν οι νέες αλλαγές στην ζωή της, η παρουσιάστρια συνεχίζει την καθημερινή προσωπική της ρουτίνα, η οποία φυσικά περιλαμβάνει και πολλές ώρες γυμναστικής.

Κορμάρα...

Η παρουσιάστρια ανήρτησε πριν από λίγες ώρες, φωτογραφίες της από το μάθημα Pilates, το οποίο κάνει σταθερά και με πειθαρχία τρεις φορές την εβδομάδα, δείχνοντας μας για μία ακόμη φορά τις τέλειες αναλογίες της. Αρκετοί από τους followers, της έγραψαν πολύ κολακευτικά σχόλια για το σώμα της, αλλά το πιο εύστοχο και αυθόρμητο ήρθε από την Ναταλία Γερμανού. Για να πείσει και όλους τους υπόλοιπους πως οι φωτογραφίες δεν είναι υπερβολικές και δε διαφέρουν από την πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CftoZFxIRqu

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Κορμάρα! (Έχω δει με μαγιώ από κοντά)». Ένα πολύ γλυκό σχόλιο γυναικείας αλλά και τηλεοπτικής αλληλεγγύης. Το χρειαζόταν αυτό το boost η Ιωάννα και μάλιστα από μία συνάδελφο με μεγάλη εμπειρία. Δεν έχει «ακούσει» και λίγα φέτος για την ίδια και την εκπομπή της. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Η Ναταλία πολύ συχνά της δείχνει την αγάπη της, είτε με σχόλια είτε με emoji.

germanoumaleskou.JPG

Αλλά ποια είναι τα μυστικά της Ιωάννας για να διατηρεί αυτό το τέλειο κορμί; «Τρώω περισσότερο πρωτεΐνες, λίγους υδατάνθρακες και πίνω πολύ νερό». Τώρα, θα μου πεις, τι σημαίνει “αυστηρή”, αυτό είναι σχετικό για τον καθένα. Τρώει ένα σουβλάκι αντί για δύο; Γιατί κι αυτό... αυστηρό το λες! Μαγειρεύω όσο πιο υγιεινά μπορώ και, κυρίως, επιλέγω κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, σημαντικές πηγές πρωτεϊνης, για να δίνω στον οργανισμό μου καθημερινά την ενέργεια που χρειάζεται». Φυσικά δεν εγκατελείπει το Pilates, το jogging και το περπάτημα, αλλά και το κολύμπι το καλοκαίρι. Θέλει θυσίες αυτό το σώμα!

https://www.instagram.com/p/CdYvg41ocmU