Είναι οι βόλτες στη φύση ο λόγος που η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τόση θετική ενέργεια;

Είναι οι βόλτες στη φύση ο λόγος που η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τόση θετική ενέργεια;

Η παρουσιάστρια επισκέπτεται συχνά τη φύση και αυτό φαίνεται να επιδρά θετικά στην ψυχολογία της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κερδίσει πια τη θέση της ανάμεσα στις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και, ανάμεσα στα άλλα, ο κόσμος αρκετές φορές έχει σχολιάσει το διάπλατο χαμόγελό της.

Η 33χρονη παρουσιάστρια είναι ένας άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια και αυτήν είναι που αποπνέει τόσο μέσω της εκπομπής της όσο και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Εκεί είναι που ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες ή/και βίντεο από τη ζωή της αλλά σε πολλά από αυτά υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: η φύση.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στη φύση

https://www.instagram.com/p/CdYvg41ocmU

«Σπουδαίο πράγμα να προχωράς με το βλέμμα σταθερά μπροστά και τα πόδια καλά στη γη. Υπάρχει το τώρα και το… μετά. Βρες το μονοπάτι σου και τους συνοδοιπόρους που μπορούν περήφανα να σταθούν πλάι σου. Κι αν τα καλύτερα δεν έρχονται... Πήγαινε εσύ σε αυτά!», γράφει η Ιωάννα Μαλέσκου συνοδεύοντας το κείμενο από δύο φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα της στη φύση. Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δημοσιεύει αντίστοιχη ανάρτηση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας συστήνει για πρώτη φορά την αδερφή της - Πόσο μοιάζουν;

«Μια βολτίτσα με το ποδήλατο στα δασάκια της Πρέβεζας, παιχνίδια με το φως και μπόλικα χαμόγελα! Άντε να με μαζέψετε τώρα!», είχε γράψει στα τέλη του Απριλίου όταν επισκεπτόταν την Πρέβεζα.

https://www.instagram.com/p/Cb5ZdDTILdy

Όταν η Μαλέσκου είχε πάει στα Μετέωρα στις αρχές του Απριλίου, πήρε το ποδήλατό της και απόλαυσε το τοπίο. Έπειτα, απαθανάτισε το όμορφο σκηνικό και έγραψε ένα από τα πιο εμπνευσμένα μηνύματα: «Μετέωρα. Μια εκδρομή που καιρό τώρα ήθελα να κάνω. Αυτό το ΣΚ είχε διαδρομές σε άσφαλτο, χώμα, πέτρες,με ήλιο, με βροχή. Τα είχε όλα. Κι εγώ τα είχα όλα. Με το ηλεκτρικό μου ποδήλατο, καλή παρέα και αστείρευτη διάθεση για περιπέτεια και φύση. Επιτέλους ζωντάνια! Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της ζωής. Ανακαλύπτοντας το μέσα μου. Εξερευνώντας την Ελλάδα. Ακολουθήστε με».

https://www.instagram.com/p/CVtQInno5wN

«Ελευθερία. Σπουδαίο πράγμα. Αγάπη. Πολύτιμη δύναμη. Το να αγαπάς δε σημαίνει ότι αποχωρίζεσαι την ελευθερία σου. Σημαίνει να της δίνεις νόημα», έγραψε τον Οκτώβριο του 2021 κοιτώντας τη θάλασσα.

Η επαφή με τη φύση είναι χωρίς αμφιβολία κάτι που, ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνουμε, μας αλλάζει την ψυχολογία. Μία βόλτα στο πάρκο, μία περπατάδα στο δάσος, το να πάρουμε το ποδήλατο και να επιδοθούμε σε εξερευνήσεις. Πολλές φορές δε χρειάζεται καν να απομακρυνθούμε από την πόλη, παρά να βρούμε μερικά πράσινα σημεία που θα μας θυμίσουν την εξοχή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, πάντως, φαίνεται πως έχει κάνει τις επισκέψεις στη φύση σίγουρο προορισμό της.