Η τελευταία φωτογραφία του Μάριου Καπότση λίγο πριν ντυθεί γαμπρός είναι αποκαλυπτική

Η τελευταία φωτογραφία του Μάριου Καπότση λίγο πριν ντυθεί γαμπρός είναι αποκαλυπτική

Σήμερα γάμος γίνεται στα Χανιά και ο Ολυμπιονίκης του πόλο, παντρεύεται την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Κόνι Μεταξά. 

Σήμερα ξυρίζουν τον γαμπρό και για την ακρίβεια ο ολυμπιονίκης μας Μάριος Καπότσης πριν γίνει το έθιμο δέχτηκε τις μαντινάδες του πεθερού του Λευτέρη Πανταζή και μπαμπά της Κόνι Μεταξά. Μία μέρα πριν είχε αναρτήσει την τελευταία του φωτογραφία ως εργένης δια χειρός πολύ γνωστής μας τραγουδίστριας.

https://www.instagram.com/p/CdamgaQsRKS

Δύο μέρες γιορτή

Το ζευγάρι αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης στην εκκλησία του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, έξω από τα Χανιά. Ο γάμος τους όχι μόνο δεν θα είναι κλειστός αλλά θα έχει 200 καλεσμένους, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους και τους πιο αγαπημένους τους φίλους. Εδώ και λίγα 24ωρα όλοι βρίσκονται στα Χανιά όπου έγιναν και τα δύο πάρτυ του ζευγαριού για να ευχαριστήσουν όσους θα βρίσκονται στο πλευρό τους, στην πιο ωραία μέρα της ζωής τους.

https://www.instagram.com/p/CfhCBEFjZST

Ο Ολυμπιονίκης μας, έχει σχέση με την Κόνι Μεταξά τα τελευταία 4 χρόνια και ήρθαν ακόμη πιο κοντά την περίοδο της πανδημίας. Εκεί ήρθε κοντά και με τον πεθερό του, τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή ο οποίος μάλιστα βρισκόταν πριν από λίγο και στην προετοιμασία του γαμπρού με μαντινάδες. Μία μέρα πριν οι θαυμάστριες του Μάριου, είχαν την ευκαιρία να δουν την τελευταία του φωτογραφία ως εργένης, όπως την ανήρτησε η καλή του φίλη Ελένη Φουρέιρα, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία και πρόκειται μάλιστα να τραγουδήσει και στο γαμήλιο γλέντι. Αντικειμενικά από τους πιο γοητευτικούς μας αθλητές.

https://www.instagram.com/p/CfmMsYdsObg

Η...φωτογράφος Ελένη είχε δημοσιεύσει και εκείνη ένα δικό της video από την παραμονή της στα Χανιά, δίχως ωστόσο να μας αποκαλύψει τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/Cftl9kNqx-2