Μόλις παντρεύτηκαν! Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά είναι πλέον σύζυγοι

Μόλις παντρεύτηκαν! Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά είναι πλέον σύζυγοι

Ο λαμπερός τους γάμος στην Κρήτη, το εντυπωσιακό νυφικό και το γαμήλιο γλέντι που μόλις ξεκίνησε. 

Αν και δεν είχαν επιτρέψει σε κάμερες και φωτογράφους να τραβήξουν πλάνα και στιγμιότυπα από τον γάμο τους, οι καλεσμένοι του Ολυμπιονίκη Μάριου Καπότση και της τραγουδίστριας και παρουσιάστριας Κόνι Μεταξά, μόλις δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες του νεόνυμφων.

Το ζευγάρι έζησε πριν από λίγα λεπτά μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του, με την παρουσία 200 καλεσμένων στον γάμο τους που έγινε στον ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, έξω από τα Χανιά. Η νύφη έλαμπε στο υπέροχο και κομψό νυφικό της σχεδιάστριας Maria Konidi, ενώ ο γαμπρός φόρεσε μαύρο κοστούμι με παπιγιόν από τον σχεδιαστή Ερωτόκριτο, ο οποίος ήταν παρών και στην τελετή. Το ζευγάρι είχε μεγάλη χαρά και καθόλου άγχος.

https://www.instagram.com/p/CfzD7oVMNfN

Η κόμμωση της Κόνι ήταν κομψή και συμπληρώνονταν με ένα πολύ απλό πέπλο. Εντύπωση όμως μας έκανε η ιδιαίτερη ανθοδέσμη που της έδωσε ο γαμπρός με λευκές οριχιδέες και ροζ κρίνα.

metaxa.jpg

Ο Ολυμπιονίκης μας, έχει σχέση με την Κόνι Μεταξά τα τελευταία 4 χρόνια και ήρθαν ακόμη πιο κοντά την περίοδο της πανδημίας. Εκεί ήρθε κοντά και με τον πεθερό του, τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή ο οποίος μάλιστα βρισκόταν πριν από λίγο και στην προετοιμασία του γαμπρού αφιερώνοντας του μαντινάδες για να τον τιμήσει και να τον εμψυχώσει.

Το ζευγάρι είχε έξι καλούς τους φίλους ως κουμπάρους στον γάμο τους, ενώ λίγο μετά την πρώτη τελετή έκαναν και μία δεύτερη αμερικάνικου τύπου στην παραλία υπό τους ήχουν του τραγουδιού των τίτλων από την σειρά «Φιλαράκια».

Ήδη ετοιμάζεται το beach party που θα γίνει στην ίδια παραλία και αναμένεται όπως καταλαβαίνετε μεγάλο γλέντι με την Ελένη Φουρέιρα (που ήδη βρίσκεται στον γάμο με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία), να τραγουδά για το ζευγάρι.

Φυσικά από το μουσικό κομμάτι της βραδιάς δεν θα λείψει και ο μπαμπάς της νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος την ώρα του μυστηρίου.