Το Chart Show μας αποχαιρέτισε με τα καλύτερα καλοκαιρινά τραγούδια και το κοινό νοστάλγησε

Το Chart Show μας αποχαιρέτισε με τα καλύτερα καλοκαιρινά τραγούδια και το κοινό νοστάλγησε

Στην κορυφή του Chart το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» της Σοφίας Αρβανίτη και οι τηλεθεατές την αποθέωσαν στο Twitter μόλις το τραγούδησε στη σκηνή.

Το Chart Show και η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτισαν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το κοινό τους φέρνοντάς μας στο μυαλό τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μας. Μέσα από ένα αφιέρωμα στα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών, το τηλεοπτικό κοινό «ταξίδεψε» μέσα από τις φωνές της Έλλης Κοκκίνου, της Σοφίας Αρβανίτη, του Βαγγέλη Γερμανού και πολλών άλλων καλλιτεχνών.

Τραγούδια που κρύβουν μέσα τους την ανεμελιά των διακοπών, τη ζεστασιά του ήλιου, τη δροσιά της θάλασσας, τα χρώματα του ουρανού και τον ερωτισμό της καλοκαιρινής νύχτας... Όλα αυτά ενώθηκαν για να μας χαρίσουν μια από τις πιο νοσταλγικές και καλοκαιρινές εκπομπές που έχουμε δει και να μας βάλουν στο απόλυτο #summermood.

Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή συγκίνησε το Twitter με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παίρνει την πρωτιά

Η Σοφία Αρβανίτη στην κορυφή της λίστας και το κοινό στο Twitter κατάλαβε τον λόγο

Το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» της Σοφίας Αρβανίτη βρέθηκε στο No1 αυτής της λίστας και κανείς δεν έδειξε να εκπλήσσεται με το αποτέλεσμα, αφού το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν, είναι και θα είναι εκείνο που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει σε κάποιον καλοκαιρινό έρωτα που έχουμε βιώσει.

Η Σοφία Αρβανίτη, σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», ανέβηκε στη σκηνή του Chart Show και αποθεώθηκε τόσο από τους παρευρισκόμενους στο πλατό όσο και από το κοινό στο Twitter.

Τα σχόλια για εκείνη ήταν αποθεωτικά, αν και κάποιοι έδειξαν ότι προτιμούσαν να βγει πρώτο το συγκρότημα Δυτικές Συνοικίες με το τραγούδι «Καλοκαιρινά Ραντεβού», το οποίο κατέκτησε τη 19η θέση στο Chart.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου και το πείραγμα της Δέσποινας Βανδή4

Η Δέσποινα Βανδή ήταν άκρως εντυπωσιακή στην τελευταία της εκπομπή για φέτος, αλλά εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η καλεσμένη της Έλλη Κοκκίνου, κάτι που η παρουσιάστρια παρατήρησε και δεν άφησε ασχολίαστο.

Η Έλλη Κοκκίνου δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μουσικό, καλοκαιρινό πάρτι, αφού το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2006 «Αυτό το καλοκαίρι» παραμένει ένα από τα hits που μας ξεσηκώνει και το ακούμε μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CfzouwujyYs

Αφού τραγούδησε επί σκηνής ξεσηκώνοντας τους πάντες, η Δέσποινα Βανδή την κάλεσε στον καναπέ ώστε να τα πουν λίγο. Ωστόσο, μόλις οι δύο τραγουδίστριες ήρθαν τετ-α-τετ, η Δέσποινα παρατήρησε ότι το κίτρινο φόρεμα που φορούσε ήταν πολύ... αποκαλυπτικό και το σχόλιο που έκανε ήταν επικό.

«Πάρα πολύ με ενοχλεί η παρουσίασή σου σήμερα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θα μου σπάσεις τα νεύρα. Χτύπημα κάτω από την μέση λέγεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του Chart Show, με τις δύο τραγουδίστριες να ξεσπούν σε γέλια.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις τα tweets για το χθεσινό επεισόδιο του Chart Show.