Μαρία Κίτσου: Ο λόγος που ανέβαλε τις παραστάσεις της και τα συναισθήματα μετά το τέλος των Μελισσών

Μαρία Κίτσου: Ο λόγος που ανέβαλε τις παραστάσεις της και τα συναισθήματα μετά το τέλος των Μελισσών

«Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με το τέλος των "Άγριων Μελισσών"», είπε η ηθοποιός.

Η σειρά του ΑΝΤ1 που έγραψε ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα, «Άγριες Μέλισσες», έριξε αυλαία με ένα φινάλε που συγκλόνισε το κοινό. Το πρωί της Κυριακής (10/7), η μεγάλη πρωταγωνίστρια της σειράς, Μαρία Κίτσου, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, αλλά και τα συναισθήματά της μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών».

Η «Λενιώ της καρδιάς μας» πρωταγωνιστεί φέτος το καλοκαίρι στην παράσταση «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, η οποία θα κάνει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο, η παράσταση αναβλήθηκε για λίγες ημέρες καθώς όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ο κορονοϊός της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά, με πολύ βαριά συμπτώματα.

Μαρία Κίτσου: «Μα τι φάση η Λενιώ; Είχα τους πιο όμορφους και ταλαντούχους παρτενέρ»

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό. Δυστυχώς δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και μία τώρα, που με αποτελείωσε. Είχα υψηλό πυρετό, μου έκανε λαρυγγίτιδες, φαρυγγίτιδες, το έζησα όλο», αποκάλυψε αρχικά.

Και πρόσθεσε:

«Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου. Η νέα μετάλλαξη χτυπάει στη φωνή. Τώρα είμαι μια χαρά, σήμερα συνεχίζουμε στον Βόλο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για την ταλαιπωρία που δέχτηκαν όλες αυτές τις μέρες λόγω των ακυρώσεων αλλά δυστυχώς ήταν θέμα υγείας».

https://www.instagram.com/p/CVSO_B4AS17

Τα συναισθήματα της Μαρίας Κίτσου μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών»

Απαντώντας για τα συναισθήματα που της προκάλεσε το τέλος των «Άγριων Μελισσών» ύστερα από τρεις τηλεοπτικές σεζόν, η Μαρία Κίτσου είπε:

«Από τη μια νιώθω χαρά και λύτρωση, ότι αυτή η περιπέτεια έφτασε σε ένα πολύ αίσιο τέλος, από την άλλη νιώθω μια χαρμολύπη γιατί θα αποχωριστώ τους φίλους μου, τον ρόλο μου, τις "Μέλισσες"... Γιατί πραγματικά γίναμε όλοι μια οικογένεια και μεταξύ μας και με όλο τον κόσμο. Μας έδεσε πολύ αυτή η σειρά σε πολλά επίπεδα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ίσως από Σεπτέμβρη».

Η καταξιωμένη ηθοποιός συμπλήρωσε ότι τα σχόλια του κόσμου για το τέλος της σειράς ήταν υπέροχα και συγκινητικά, και δεν υπήρξε ούτε ένας που να της είπε πως δεν τον ικανοποίησε το φινάλε.