Πέμη Ζούνη:Η μεγάλη αλλαγή της αποδεικνύει πως ό, τι κι αν κάνει στα μαλλιά της παραμένει γοητευτική

Πέμη Ζούνη:Η μεγάλη αλλαγή της αποδεικνύει πως ό, τι κι αν κάνει στα μαλλιά της παραμένει γοητευτική
NDP photo agency

Υιοθετώντας ένα ρετρό χτένισμα, με πιο σκούρα μαλλιά από ποτέ, και χωρίς μακιγιάζ, η ηθοποιός μάγεψε.

Χωρίς αμφιβολία, η φετινή επέτειος συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή αποτελεί ιδανική χρονική συγκυρία για την παρουσίαση του νέου θεατρικού έργου του Μηνά Βιντιάδη με τίτλο «Στου Μποχώρη». Όπως είναι γνωστό, η παράσταση ανεβαίνει με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Κώστα Αρζόγλου, Πέμη Ζούνη και Βασίλη Ευταξόπουλο. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Άλσος της Νέας Σμύρνης ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στο υπέροχο καστ ξεχωρίζει η ερμηνεία της κυρίας Ζούνη, την οποία στο πλαίσιο του ρόλου, βλέπουμε με ένα εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε συνηθίσει να υποδύεται κυρίως τη μοιραία γυναίκα και ο εν λόγω ρόλος είναι εντελώς κόντρα στην εμφάνισή της.

Υιοθετώντας ένα ρετρό χτένισμα, με πιο σκούρα μαλλιά από ποτέ, και χωρίς μακιγιάζ, η ηθοποιός μάγεψε το κοινό για ακόμα μια φορά με την ερμηνεία της και την υποκριτική της δεινότητα. Αναφορικά με το hair look, δεν ξέρουμε αν φοράει περούκα, πάντως πριν έναν χρόνο στην παράσταση «Οι πεταλούδες ελεύθερες πετούν» σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, η δημοφιλής ηθοποιός είχε βάλει την περούκα υιοθετώντας ένα πολύ κοντό μαλλί.

Ακολουθούν φωτογραφίες με το εν λόγω look

Η Πέμη Ζούνη εξηγεί γιατί υγιής σχέση χωρίς εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια δεν υφίσταται

Στις αρχές των 00s, η Πέμη Ζούνη ήταν η γυναίκα που είχε μετατραπεί σε φαντασίωση στο μυαλό των αντρών, όπως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε γίνει στο μυαλό των γυναικών. Η σειρά «Κλείσε τα Μάτια» (2002-2004) σαφώς και δεν ήταν το ντεμπούτο της, κάθε άλλο, αλλά ο ρόλος της Μαρίας Γεωργίου έφερε κάτι το πολύ σαγηνευτικό. Έφερε αυτό που ονομάζουμε «πόθο».

Σήμερα, 20 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, η Πέμη Ζούνη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τοποθετήθηκε με τον πάντα ειλικρινή και μεστό της λόγο σε θέματα που αφορούν όχι μόνο στην προσωπική της ζωή αλλά και στη γενικότερη φύση των ανθρώπινων σχέσεων.

Η κτητικότητα κατέστρεφε τις σχέσεις της

Δύσκολα θα μιλήσεις με άνθρωπο σήμερα και θα σου περιγράψει ένα «αλώβητο» βιογραφικό στον ερωτικό τομέα. Από τη μία, είναι και λογικό διότι ούτε ταιριάζουμε όλοι με όλους ούτε και αναζητάμε τα ίδια πράγματα την ίδια χρονική περίοδο της ζωής μας. Ωστόσο, η ζήλια και η κτητικότητα έρχονται ξανά και ξανά στο προσκήνιο ως οι βασικοί υπαίτιοι στις ρωγμές και έπειτα στην καταστροφή μίας σχέσης. Γιατί, εδώ που τα λέμε, πώς να υφίστανται η συντροφικότητα χωρίς εμπιστοσύνη; Πώς αυτή θα είναι υγιής όταν κάποιος δεν μπορεί να εμπιστευτεί αυτό που έχει «χτίσει» με τον σύντροφό του;

«Δεν ήταν εύκολο στη ζωή μου γενικά πριν από τον γάμο αυτό. Είχα αλλεπάλληλες πολύ ωραίες ιστορίες, πολύ δυνατές, και αποτυχίες. Εννοώ που δεν ευοδωνόντουσαν. Είχα έναν γάμο ακόμα με τον Νίκο Κουτελιδάκη και μετά σχέσεις μεγάλες. Ήταν δύσκολο. Η αίσθηση της κτητικότητας είναι μεγάλη παγίδα, για όλους όχι μόνο για εμάς. Μετά ήρθε ο Στάθης που είναι πολύ ιδιαίτερη φυσιογνωμία», είπε η Πέμη Ζούνη.

«Δεν είναι ό,τι καλύτερο να είσαι ηθοποιός αν ο άλλος είναι ζηλιάρης», συμπλήρωσε λίγο πριν πει μία ατάκα που δύσκολα κάποιος παραδέχεται και αφορά στη γενικότερη ειλικρίνεια που τη χαρακτηρίζει ως ηθοποιό και ως άνθρωπο.

Με τον σύζυγό της υπάρχει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια

Η Πέμη Ζούνη σχολίασε πως το «μυστικό» της επιτυχίας του γάμου της με τον Στάθη Σκέντζο -πέρα από την υπονοούμενη εμπιστοσύνη- είναι ότι η σχέση υπάρχει και σε φιλικό επίπεδο. Αυτό τους δίνει την άνεση να συζητούν ακόμη και τη ρουτίνα και να λένε ανοιχτά και τις πιο δύσκολες αλήθειες.

«Είσαι 20, 25, 27, 30 χρόνια με κάποιον. Δεν είναι μεγάλο ψέμα να πεις ότι δεν θα έχεις ποτέ την ανάγκη να φλερτάρεις ή να σου συμβεί κάτι; Αυτό αν δεν το πεις με το όνομά του, δεν είσαι φίλος με τον άλλον», δήλωσε η Πέμη Ζούνη.