Ερωτικά σκάνδαλα μίας άλλης εποχής: Όταν η Rita Moreno εκδικήθηκε τον άπιστο Marlon Brando

Ερωτικά σκάνδαλα μίας άλλης εποχής: Όταν η Rita Moreno εκδικήθηκε τον άπιστο Marlon Brando

 (AP Photo/Chris Pizzello)

Invision

 Με ποιον διάσημο σταρ βγήκε ραντεβού για να εκδικηθεί τον Brando και την άπιστη συμπεριφορά του; 

Η αειθαλής Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, Rita Moreno αποφάσισε να αποκαλύψει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την προσωπική της ζωή, ειδικά την εποχή που είχε σχέση με τον άπιστο Marlon Brando. Κάποια στιγμή αποφάσισε να τον εκδικηθεί. Με έναν άλλο στάρ της εποχής. Και δεν φαντάζεστε ποιος ήταν το αντίπαλο δέος του Brando. Αυτά είναι τα ερωτικά σκάνδαλα μίας άλλης εποχής, τα οποία κάποια αμερικάνικα media θυμήθηκαν πρόσφατα και λόγω της κυκλοφορίας της νέας ταινίας για τον Elvis Presley που «σπάει» ταμεία παγκοσμίως.

Βγήκε ραντεβού με τον Elvis Presley για να ζηλέψει ο Brando

Η Πορτορικανή στην καταγωγή ηθοποιός, αποτελεί πια έναν θρύλο του Hollywood και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους συναδέλφους της. Και την φετινή χρονιά ήταν άλλωστε παρούσα στα βραβεία Όσκαρ ενώ πολύ συχνά παρά την ηλικία της βρίσκεται σε επαγγελματικές εκδηλώσεις, για να μην χάσει επαφή με τον χώρο στον οποίο μεγαλούργησε και η ίδια. Μην ξεχνάμε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο West Side Story αλλά και το βραβείο Oscar το οποίο κέρδισε το 1962.

Και με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει άρχισε να διηγείται άγνωστα κομμάτια της ερωτικής της ζωής, τα οποία έχουν άμεση σχέση και με την πρόσφατη ταινία για τον Elvis Presley.

H προσωπική της ζωή παρουσίαζε μεγάλο ενδιαφέρον την εποχή που είχε δεσμό επι 8 χρόνια με τον Marlon Brando, ο οποίος φημίζονταν για τις απιστίες του. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μία μέρα βρήκα γυναικεία εσώρουχα σκορπισμένα στο σπίτι του και φυσικά πληγώθηκα. Ήμουν αφελής αλλά παράλληλα και πολύ θυμωμένη. Την επόμενη μέρα με κάλεσε στο τηλέφωνο ο μάνατζερ του Elvis Presley ο οποίος μου είπε ότι ο Elvis με είχε δει σε ένα πλατώ της κινηματογραφικής εταιρείας και θα ήθελε να με δει από κοντά. Φυσικά και του απάντησα πως θα ήθελα να τον δω»

Η Rita Moreno συμπλήρωσε λέγοντας μάλιστα πως αποφάσισε χωρίς ενδοιασμό να βγει αρκετά ραντεβού με τον Presley για να κάνει τον Brando να ζηλέψει. «Ήταν πολύ γλυκός ο Elvis, αλλά ήταν παιδί της επαρχίας. Αλλά όταν έμαθε ο Brando όταν βγήκα μαζί του, άρχισε να πετά...καρέκλες. Ήταν πάρα πολύ θυμωμένος και αυτό ήταν υπέροχο. Εγώ καθόμουν στην καρέκλα με τα χέρια σταυρωμένα και απλά κοιτούσα τα νύχια μου!» Η Moreno γνωρίστηκε με τον Brando στην ηλικία των 20 ετών και έβλεπε στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο που ήθελε να παντρευτεί. Στο documentary με τίτλο: «Rita Moreno: Just a Girl Who Decided to Go for It» καταγράφει και άλλες λεπτομέρειες από την θυελλώδη της ερωτική ζωή, όπως εξελίχθηκε και στην μετά Brando εποχή.