Δεν κρατάνε όλες οι σχέσεις των Beckhams για πάντα: Το χρονικό του χωρισμού

Δεν κρατάνε όλες οι σχέσεις των Beckhams για πάντα: Το χρονικό του χωρισμού

Ο Romeo Beckham και η Mia Regan δεν άντεξαν τη σχέση εξ αποστάσεως.

Ο Romeo Beckham και η Mia Regan έβαλαν τέλος στη σχέση των τριών χρόνων, αφού το άγχος της διαχείρισης μιας σχέσης εξ αποστάσεως επηρέασε το νεαρό ζευγάρι. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής διέγραψε κάθε ίχνος της Mia από τον λογαριασμό του στο Instagram!

Η τελευταία ανάρτηση του επίσης 19χρονου μοντέλου με το πρώην αγόρι της ήταν πριν από περίπου δύο μήνες, όταν γιόρτασαν την επέτειο των τριών χρόνων σχέσης, στις 3 Μαΐου.

Η αιτία του χωρισμού

Πηγές επιβεβαίωσαν έκτοτε στη MailOnline ότι το ζευγάρι χώρισε λόγω της αναπόφευκτης πίεσης που προκλήθηκε από τα αντικρουόμενα προγράμματα της δουλειάς τους, με τον Romeo να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου του στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς ακολουθεί ποδοσφαιρική καριέρα, και τη Mia να βρίσκεται μόνιμα στο Λονδίνο λόγω του μόντελινγκ.

Μια πηγή είπε στη MailOnline: «Ουσιαστικά η σχέση εξ αποστάσεως στις νεαρές ηλικίες τους είχε το βάρος της. Ο Romeo και η Mia είναι και οι δύο υπέροχοι νέοι, αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο και η οικογένεια Beckham αγαπά τη Mia. Συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Victoria Beckham μέσω της δουλειάς της, αλλά δυστυχώς ο Romeo και η Mia δεν είναι πια μαζί».

Η πηγή πρόσθεσε:

«Ο Romeo έχει επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και ζει στο Μαϊάμι και εκείνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, εργάζεται για την καριέρα της στο μόντελινγκ και την καριέρα της ως influencer. Χώρισαν φιλικά. Εξακολουθούν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον στις αντίστοιχες καριέρες τους και εκείνη πρόσφατα σχολίασε ότι σκόραρε για την ομάδα του».

Ο ποδοσφαιριστής της Inter Miami II δημοσίευε συχνά φωτογραφίες με τη Mia στα social media, αλλά οι followers του δεν γινόταν να μην παρατηρήσουν ότι εδώ και λίγες ημέρες κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ο Romeo δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση με το 19χρονο μοντέλο. Ένας followes μάλιστα έγραψε στο Instagram της Mia: «Ο Romeo σε χώρισε; Έσβησε όλες τις φωτογραφίες σου στο ig».

Το τελευταίο κοινό post

Ο Romeo εμφανίστηκε για τελευταία φορά στον λογαριασμό της Mia Regan στο Instagram πριν από περίπου δύο μήνες, όταν γιόρτασαν την επέτειό τους ως ζευγάρι τον Μάιο. Δημοσιεύοντας αρκετές φωτογραφίες τους, η Mia έγραψε: «Σ' αγαπώ 5eva... τρία χρόνια γύρω από τον ήλιο μαζί σου».

Εχμμμ ο Romeo Beckham έχει σχέση με διάσημη ηθοποιό και αισθανόμαστε άβολα

Ο χωρισμός έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες αφότου ο Romeo και η Mia είπαν ότι δεν βιάζονται να παντρευτούν, αφού φέρεται να συζήτησαν το κοινό τους μέλλον μετά τον γάμο του αδελφού του Brooklyn με τη Nicola Peltz.

romeobeckham_278676838_403550548277332_8421739167226687251_n.jpg

Μια πηγή είπε στη MailOnline: «Αν και είναι ξεκάθαρα πολύ ερωτευμένοι - τόσο ο Romeo όσο και η Mia είναι νέοι και επικεντρωμένοι στις καριέρες τους. Η Mia είναι μια πολύ διαφορετική γυναίκα από τη Nicola Peltz και πάντα δήλωνε ότι θα ήθελε να παντρευτεί στη Βρετανία, κάνοντας έναν πολύ κλειστό γάμο».

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού.