Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη βγήκε βόλτα με τον μπαμπά της και εκείνη καμαρώνει περήφανη

Κατερίνα Μπούσιου
Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη βγήκε βόλτα με τον μπαμπά της και εκείνη καμαρώνει περήφανη

Η μικρή Κατερίνα περπάτησε και η Μαρία Ηλιάκη καμαρώνει τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της. 

Ο χρόνος περνά γρήγορα και ήδη η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη που γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στα τέλη Μαίου έχει ξεκινήσει να περπατά και να ανακαλύπτει μαζί με τους γονείς της τον κόσμο. Η παρουσιάστρια έκανε σήμερα μία συγκινητική ανάρτηση με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους στην πρωινή τους βόλτα.

Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή στο minimal σπίτι στην Ελβετία και οι βόλτες με την κόρη της

Ένα baby fashion icon

Ελάχιστες είναι οι φωτογραφίες που αναρτά η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της και συνήθως μας αποκαλύπτει πολύ λίγα πράγματα για την εμφάνισή της. Προτιμά να μιλά η ίδια για εκείνη και για αυτό το μαγικό ταξίδι της μητρότητας, όπως το έχει χαρακτηρίσει. Σήμερα όμως προφανώς γιατί συγκινήθηκε με την εικόνα που έβλεπε μπροστά της, αποφάσισε να μας αποκαλύψει την μικρή Κατερίνα, την οποία προσεκτικά κρατά από το χέρι ο μπαμπάς της στην πρωινή τους βόλτα. Μία κλασσική φωτογραφία που όλοι μας έχουμε από τα παιδικά μας χρόνια με τον μπαμπά μας. Η μικρή είναι μία γλύκα ειδικά με το φλοράλ καλοκαιρινό της φορεματάκι. Η Μαρία αρκέστηκε να γράψει μόνο «Μπαμπάς και κόρη» προφανώς γιατί δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η εικόνα μιλά από μόνη της. Και η ίδια καμαρώνει με αυτή την ανάρτηση για τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της. Όπως και οι followers της και οι φίλοι της που σχολίασαν πως η μικρή είναι πολύ χαριτωμένη.

https://www.instagram.com/p/Cf6W-aasEDD

Η Μαρία Ηλιάκη δεν μας έχει αποκαλύψει το πρόσωπο της μικρής, λόγω μίας συνειδητής απόφασης να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά το τέλος της εκπομπής της στο Mega, την πήρε για να γυρίσουν ξανά στο σπίτι τους στην Ζυρίχη, εκεί που μένει ο σύζυγός της.

https://www.instagram.com/p/Ccz-C2YstLA

Στα τέλη Ιουλίου ωστόσο θα επιστρέψουν στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του Στέλιου αλλά και της ίδιας και παρόλο που δεν το έχουν ανακοινώσει επίσημα, οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα γίνει και η βάφτιση της μικρής. Προφανώς και ο γάμος τους. Προβλέπονται μαντινάδες και χοροί αλλά και τρικούβερτο γλέντι για τις διπλές χαρές.

https://www.instagram.com/p/CeNiOBHoR1k