Μαρία Ηλιάκη: Η άγνωστη πληροφορία για την εγκυμοσύνη της που εξέπληξε και την ίδια

Μαρία Ηλιάκη: Η άγνωστη πληροφορία για την εγκυμοσύνη της που εξέπληξε και την ίδια

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μία αστεία ιστορία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram και μοιράζεται τα πάντα με τους followers της. Αναμενόμενα, λοιπόν, από όταν έγινε μαμά, οι ιστορίες με την κορούλα της αποτελούν συχνό περιεχόμενο που ανεβαίνει στο προφίλ της.

Η Μαρία Ηλιάκη δεν περίμενε να κάνει κοριτσάκι

Πρόσφατα, η 43χρονη παρουσιάστρια ενημέρωσε το κοινό της για κάτι που είχε συμβεί στις αρχές της εγκυμοσύνης της και που δεν είχε μοιραστεί μέχρι τώρα. Η Ηλιάκη, λοιπόν, είπε πως μέχρι να μάθει το φύλο του μωρού, δεν περίμενε με τίποτα να κάνει κορίτσι. Ο λόγος στον οποίο απέδωσε την υπόθεσή της είναι το γεγονός ότι θεωρεί τον εαυτό της «λίγο άντρα» στη συμπεριφορά και οι ζουζουνιές δεν είναι του στυλ της.

«Να σας πω κάτι; Όταν ήμουν έγκυος, μέχρι να δω το φύλο του παιδιού, ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Σίγουρη, δηλαδή. Έλεγα ‘Εγώ αποκλείεται να κάνω κορίτσι’. Γιατί είμαι και λίγο άντρας στη συμπεριφορά, δεν είμαι και πάρα πολύ ζουζουνιές κι αυτά. Οπότε ήμουν σίγουρη ότι είχα αγόρι. Και ξαφνικά μου έρχεται το αποτέλεσμα και βλέπω ‘κορίτσι’. Μετά, όταν σκεφτόμουν τι θα της ψωνίσω, τι ρουχαλάκια θα της πάρω, έλεγα ‘δε θέλω εγώ ροζ, φιογκάκια και τέτοια’ και έλεγα σε όλους ότι ήθελα ουδέτερα χρώματα. Θέλω να σας δείξω μία φούστα που της ψώνισα προχτές. Δε θα σας πω από πού γιατί ήταν η τελευταία και δεν υπάρχει άλλη. Δείτε», είπε και έπειτα έδειξε τη φούστα που διάλεξε για τη μικρή με ένα ιδιαίτερα ξεκαρδιστικό ύφος.

maria_iliaki_fulo_mwrou.jpg

Η γέννηση της κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης καλωσόρισαν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους στις 31 Μαΐου του 2021. Κάπως έτσι, τα πρώτα της γενέθλια ήταν πριν μερικές ημέρες και η ευτυχισμένη μανούλα έκανε συνεχώς αφιερώσεις στη μικρή της.

maria_iliaki_kori_genethlia_post.jpg

«Και κάπως έτσι, έναν χρόνο πριν, μπήκα στο δωμάτιο προετοιμασίας με μεγάλη αγωνία και φόβο αλλά και ενθουσιασμό και περιέργεια για όλο αυτό το καινούργιο που θα ερχόταν στη ζωή μας», έγραψε η 43χρονη παρουσιάστρια δείχνοντας μία φωτογραφία της στο μαιευτήριο.

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη είναι πολύ ιδιαίτερα όπως ακριβώς πρέπει