Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θέλει να καμαρώνει αλλά οι πόζες με μπικίνι είναι οι αγαπημένες της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θέλει να καμαρώνει αλλά οι πόζες με μπικίνι είναι οι αγαπημένες της

Οι διακοπές ξεκίνησαν για τη Σταματίνα που γυμνάζεται μεθοδικά όλον τον χειμώνα για να απολαμβάνει αυτό το κορμί το καλοκαίρι.

Μητέρα τριών παιδιών με πολλές υποχρεώσεις καθημερινά τον χειμώνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταμορφώνεται τα καλοκαίρια στην Πάρο όπου έχει το δικό της σπίτι με τον Θέμη Σοφό στην πιο χαλαρή και ακομπλεξάριστη μαμά.

Οι διακοπές ξεκίνησαν για τη Σταματίνα

https://www.instagram.com/p/Cf3tK_rjFTe

Κι αυτό απέδειξε η Σταματίνα, φτιάχνοντας πύργους στην άμμο μόλις χτες, παρέα με τον γιο της, για τον οποίο παρατήρησε πως έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο στην αρχιτεκτονική.

Οι διακοπές της παρουσιάστριας ξεκίνησαν μόλις τελείωσαν οι τηλεοπτικές της υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα και οι πόζες με μπικίνι- όσο κι αν θέλει να το κρύψει η Σταματίνα- είναι οι αγαπημένες της.

Και γιατί να μην είναι άλλωστε, μιας και η μαμά τριών παιδιών κοπιάζει όλον τον χειμώνα για να έχει τις αναλογίες αυτές.

Η Σταματίνα δεν σταματά να γυμνάζεται, ακόμα και με περίεργο τρόπο. Πρόσφατα δοκίμασε surfset ξηράς, που γίνεται σε ειδικά studio pilates και χαρίζει άψογο σώμα. Το surfset ξηράς, μιμείται ουσιαστικά την γυμναστική που κάνεις με το σερφ. Ωστόσο, γίνεται με ειδικό εξοπλισμό, που είναι μια σανίδα του σερφ ειδικά σχεδιασμένη για να κάνεις εκεί ασκήσεις pilates.

https://www.instagram.com/p/CfEZnyRD3SP

Ταυτόχρονα, έχουμε δει την Σταματίνα να κάνει και πιλάτες. Η ώρα για πιλάτες, είναι εκείνη η ώρα που η Τσιμτσιλή αφιερώνει στον εαυτό της για να κάνει κάτι που αγαπά πολύ, να γυμνάσει το σώμα της και να έχει την ευλυγισία που θέλει.

https://www.instagram.com/p/CdWGEDjK_A1

Σταματίνα Τσιμτσιλή- Θέμης Σοφός: Το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή είναι το ιδανικό για happy days

«Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι. Τώρα περνάω μια φάση που προσέχω», είχε πει η Σταματίνα στο περιοδικό Shape.