Ο Γιώργος Λιάγκας τρόλαρε τα νούμερα τηλεθεάσης αλλά μήπως το υπονοούμενο αφορούσε την Καινούργιου;

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Λιάγκας τρόλαρε τα νούμερα τηλεθεάσης αλλά μήπως το υπονοούμενο αφορούσε την Καινούργιου;

Το repost σε ανάρτηση του συνεργάτη του και φίλου του Βαγγέλη Περρή για την πρωινή κούρσα στην τηλεθέαση. 

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν τελείωσε και δεν ήρθε η ώρα μόνο για διακοπές για τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες, αλλά και για έναν πρώτο απολογισμό νικητών και χαμένων. Ξεκίνησαν παράλληλα και τα αντίστοιχα τρολαρίσματα και οι μπηχτές εκατέρωθεν για τις πρωτιές. Γιατί έτσι μόνο μπορούμε να εκλάβουμε το story του Γιώργου Λιάγκα.

Φωτογραφίζει την Κατερίνα Καινούργιου;

Η πρωινή και η βραδινή ζώνη των τηλεοπτικών καναλιών είναι εκείνες που πάντα μας απασχολούν. Τα πρόσωπα που εντάσσονται σε αυτές, είτε αφορούν σε εκπομπές είτε στην μυθοπλασία, έχουν πάντα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους. Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη με την ευρύτερη έννοια, φέτος υπήρξε από τις πιο ανταγωνιστικές των τελευταίων χρόνων. Νικητής ωστόσο μεταξύ 10-13 το πρωί ήταν το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Σας παραθέτουμε και την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού: «Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν, το «Πρωινό», για την περίοδο Σεπτέμβριος 2021 – Ιούνιος 2022 κατέγραψε πρωτιά στην τηλεθέαση τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 με 14,7%, όσο και στο σύνολο κοινού με 16,1%.»

Ωστόσο μεγάλη εντύπωση μας έκανε η ανάρτηση που έκανε ο Βαγγέλης Περρής, ένα τρολάρισμα που αφορούσε τις τηλεθεάσεις και το οποίο έσπευσε να κάνει repost ο Γιώργος Λιάγκας. Γράφοντας με το γνωστό του χιούμορ, έβαλε και τις δικές του τηλεθεάσεις που αναφέρονταν σε περιοχές της Σύρου, με τον Γιώργο να συμπληρώνει με σχόλιο του: «Βαγγέλη ξέχασες την πρωτιά και σε μία πολυκατοικία Πατησίων και Αγίου Μελετίου».

perrisnoumera2.jpg

Δεν σας έκανε εντύπωση αφού είναι νικητής για ποιο λόγο ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης; Μα γιατί λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, υπήρξε μία αντίστοιχη από τον Alpha που αφορούσε στην Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.instagram.com/p/CfwmiLxI9Vy

Η «Super Κατερίνα» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Alpha: «Η Κατερίνα χαμογέλασε πλατιά στους τηλεθεατές κι εκείνοι της χάρισαν την πρωτιά! Οι γυναίκες αγάπησαν, εμπιστεύτηκαν και «ψήφισαν» Κατερίνα Καινούργιου! Συγκεκριμένα το κοινό ηλικίας 18-54 έδωσε στην εκπομπή ποσοστό 16,5% και οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν απλόχερα την πρωτιά στην εκπομπή με ποσοστό 19,9%.»

Άρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Γιώργος αναφερόταν σε αυτή την...τμηματική πρωτιά της συναδέλφου του. Το λάθος φυσικά δεν αφορά στην Κατερίνα Καινούργιου. Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα γίνονται και κινήσεις εντυπωσιασμού από τα τηλεοπτικά κανάλια, που αφορούν και την διαφημιστική αγορά και όχι τόσο στο να μάθει ο απλός τηλεθεατής, ποιος ήταν πρώτος.

Το σημαντικό είναι ότι και οι δύο εκπομπές πήγαν πολύ καλά. Όπως όμως άλλωστε και η Δανάη Μπάρκα, ενώ σίγουρα πρωταθλήτριες ήταν oι δύο κυρίες που προηγούνται χρονικά των άλλων εκπομπών, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη.

Νεότερα από τον Σεπτέμβριο γιατί τώρα προέχουν οι διακοπές. Ο Γιώργος ήδη βρίσκεται με τους δύο του γιους στο εξοχικό του στην Τήνο.

https://www.instagram.com/p/Cf4YnY4KWO5