Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το κούρεμα που σε γλιτώνει από το styling το καλοκαίρι

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το κούρεμα που σε γλιτώνει από το styling το καλοκαίρι

Αφού ολοκλήρωσε την εκπομπή της στον ALPHA, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αγαπά τα μακριά μαλλιά και η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο είναι ελάχιστες οι φορές που τα έχει αλλάξει. Στη «θητεία» της στο OPEN είχε κάνει ένα καρέ κούρεμα μόλις για μερικούς μήνες, ενώ πολύ γρήγορα επέστρεψε στα μακριά μαλλιά.

Φαίνεται, ωστόσο, πως αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να τολμήσει και να κάνει μια αλλαγή λίγο πριν φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η παρουσιάστρια του ALPHA επισκέφθηκε το κομμωτήριο κι έκανε την ανανέωση που όλες μπορούμε να κάνουμε για να μη χρειαζόμαστε styling αυτό το διάστημα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ponytail queen – Tips & tricks για να κάνεις κι εσύ τέλειες αλογοουρές

Η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου

Με Insta Story η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το νέο της κούρεμα. Η παρουσιάστρια αφαίρεσε τις τρέσες και τα tapes και έδειξε το πραγματικό μήκος των μαλλιών της, το οποίο φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους.

mallia_katken.JPG

«New hair…. (Ας ξεκουραστούν λίγο τα μαλλάκια μου…)», έγραψε στο story της η Κατερίνα δείχνοντας στους followers της πώς ακριβώς είναι τα μαλλιά της. Και κάπως έτσι η παρουσιάστρια μάς έδωσε την τέλεια ιδέα για τα μαλλιά μας το καλοκαίρι.

Γιατί είναι καλύτερα τα φυσικά μαλλιά το καλοκαίρι

Γιατί ας πούμε την αλήθεια! Πολύ ωραία τα πρόσθετα μαλλιά, δίνουν όγκο και κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εικόνα μας. Όμως, επιβαρύνουν αρκετά τα φυσικά μαλλιά μας και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε, ειδικά το καλοκαίρι. Το λέω αυτό, διότι αν έχεις πρόσθετα μαλλιά σίγουρα χρειάζεται να κάνεις styling.

katken_konta_mallia.jpg

Και το styling το καλοκαίρι είναι ό,τι πιο… βαρετό υπάρχει. Ποια θέλει, άλλωστε, στις διακοπές να ασχολείται με πιστολάκια και πρέσες; Ρητορική είναι η ερώτηση. Όλες θέλουμε να λουζόμαστε, να φτιάχνουμε ελάχιστα τα μαλλιά και να βγαίνουμε να διασκεδάζουμε. Αυτό, λοιπόν, μπορείς να κάνεις κι εσύ αν φοράς tapes και τρέσες αυτό το καλοκαίρι. Να τις βγάλεις, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, να αφήσεις τα μαλλιά σου να ηρεμήσουν και εσύ να μη νοιάζεσαι για hairstyling και ώρες που πρέπει να ξοδεύεις μπροστά στον καθρέφτη.