Ο Κικίλιας junior ποζάρει με τις αδερφές του, Αμαλία και Αλεξάνδρα, σαν να είναι μεγάλος

Ο Κικίλιας junior ποζάρει με τις αδερφές του, Αμαλία και Αλεξάνδρα, σαν να είναι μεγάλος

Μετά την «επιχείρηση πλυντήριο», βόλτα σαν μεγάλο παιδάκι σε τοποθεσία της Πάτμου. 

Στην Πάτμο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζένη Μπαλατσινού. Το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επέλεξε το αγαπημένο της νησί ή αλλιώς το ησυχαστήριό της στο οποίο και διατηρεί εξοχική κατοικία να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έχει αποκτήσει τα τρία παιδιά της, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της τα Χριστούγεννα του 2020.

https://www.instagram.com/p/CRLZssSLakP

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αντώνιο Κικίλια ο οποίος και αποτελεί καρπό ενός μεγάλου έρωτα. Αυτόν της επιχειρηματία με τον Βασίλη Κικίλια. Ο γάμος τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ενάμισι χρόνο μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση του ξανθού αγοριού.

https://www.instagram.com/p/CcsMPapsrps

Πίσω στα καλοκαιρινά νέα της οικογένειας και η περήφανη μητέρα ανέβασε φωτογραφίες των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών της και η αλήθεια είναι ότι το αγοράκι που πόζαρε δίπλα στις αδερφές του «έκλεψε» την παράσταση. Τα τρία αδέρφια απαθανατίστηκαν να διαλέγουν βιβλία σε βιβλιοπωλείο της Πάτμου και τα vibes του εν λόγω πλάνου αποκαλύπτουν πως ο Παναγιώτης- Αντώνιος εκτός από αδυναμία στις αδερφές του τις ακολουθεί παντού και θέλει να κάνει ό, τι κάνουν εκείνες. Όσοι έχουν αρκετά χρόνια μικρότερο αδερφό θα καταλάβουν.

Untitled.png

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κικίλιας junior έχει ποζάρει στο Instagram κάνοντας δραστηριότητες σαν μεγάλο παιδάκι. Εκτός από το ότι επιχείρησε να βάλει πλυντήριο κάποτε, έκανε και άλλα δημιουργικά πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι.

https://www.instagram.com/p/CcVmh8PIq6v

Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε μια πολύ σημαντική συμβουλή στις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες

H Τζένη Μπαλατσινού παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης (14/6) την πρώτη της σειρά με παιδικά ρούχα και οι τηλεοπτικές κάμερες ήταν εκεί.

Με αφορμή αυτό το νέο επαγγελματικό της βήμα, το πρώην μοντέλο μίλησε για τη μητρότητα και για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τη γέννηση του ενάμιση έτους γιου της, Παναγιώτη-Αντώνιου.

https://www.instagram.com/p/CRLz4S_sAQ3

Μπαλατσινού- Κικίλιας: Ο γιος τους έκλεψε τις εντυπώσεις στο ταξίδι στην Κάρπαθο

«Με το μωρό έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το πώς νιώθει που έγινε μαμά μετά από αρκετά χρόνια που είχε να συναναστραφεί με μωρά τόσο άμεσα, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Δεν έχω ξεχάσει τίποτα γιατί όλα είναι αποτυπωμένα στο υποσυνείδητο. Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό».

Και πρόσθεσε:

«Απλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία, νιώθω τόσο ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό. Έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου. Είναι τέτοια η ενέργειά του που νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Είναι η μασκότ του σπιτιού και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος».

Οι συμβουλές της Τζένης Μπαλατσινού προς τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μαμάδες

«Δεν υπάρχουν δυσκολίες. Εγώ αυτό που θέλω να πω στις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες, είναι να μην αγχώνονται με μια πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη ή πέμπτη αποτυχία και να περιμένουν λίγο, να μην καταφεύγουν αμέσως σε άλλα μέσα. Πολλές φορές βιαζόμαστε οι άνθρωποι και είναι άσχημο αυτό. Ειδικά σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, θέλει τον χρόνο του. Εγώ δεν είχα άγχος για το πότε θα γίνω μητέρα, ήξερα ότι θα γίνει», συμβούλευσε η 51χρονη τις γυναίκες εκείνες που δυσκολεύονται να κάνουν παιδάκι.

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Εμένα θέλουν στην τηλεόραση; Υπάρχει τόσο κόσμος εκεί έξω που τον θέλουν. Εγώ είμαι πολύ πίσω. Όχι, αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δε σκέφτομαι καθόλου».

Η γέννηση του Παναγιώτη-Αντώνιου που γέμισε χαμόγελα την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε το τέταρτο παιδάκι της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια, στις 25 Δεκεμβρίου του 2020. Την ανακοίνωση έκανε τότε ο υπουργός Υγείας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με την Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει @jennybalatzinou. Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

https://www.instagram.com/p/CEdudfogBMx

Ο γιος τους ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού και να χαρίσει αμέτρητα χαμόγελα και όμορφες στιγμές στην Τζένη και τον Βασίλη, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο του 2019, στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Δες στην παρακάτω photo gallery περισσότερες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια με τον ενάμιση έτους γιο τους.