Μπαλατσινού- Κικίλιας: Ο γιος τους έκλεψε τις εντυπώσεις στο ταξίδι στην Κάρπαθο

Μπαλατσινού- Κικίλιας: Ο γιος τους έκλεψε τις εντυπώσεις στο ταξίδι στην Κάρπαθο

Στην Κάρπαθο βρέθηκε το τριήμερο ο Υπουργός Τουρισμού, μζί με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους Παναγιώτη- Αντώνιο.

Μπορεί η Μύκονος να βούλιαξε από κόσμο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όμως η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου για να περάσει στιγμές χαλάρωσης παρέα με τον γιο της και τον αγαπημένο της Βασίλη Κικίλια.

Το ταξίδι στην Κάρπαθο

https://www.instagram.com/p/CetQ9gCjbos

Γνωστή για την αγάπη που έχει για την Πάτμο, η Μπαλάτσινού επέλεξε και πάλι Δωδεκάνησα και ταξίδεψε μέχρι την μακρινή μεν αλλά εντυπωσιακή και άκρως παραδοσιακή Κάρπαθο.

Το νησί που φημίζεται για τις πεντακάθαρες θάλασσές του, τις παραδοσιακές μακαρούνες του μάγεψε τον Υπουργό και την αγαπημένη του Τζένη και η Όλυμπος της Καρπάθου, το παραδοσιακό χωριό το οποίο δεν το έχει αγγίξει ο χρόνος, ήταν το μέρος που αγάπησαν τόσο η Μπαλατσινού όσο και ο Κικίλιας.

https://www.instagram.com/p/CetRryyMUiA

O Παναγιώτης - Αντώνιος

Αυτός που βέβαια έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο μικρός Παναγιώτης Αντώνιος, ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος είναι πια κατάξανθος και δεν άφηνε την αγκαλιά του μπαμπά του.

kikilias.JPG

Τόσο η Τζένη όσο και ο Βασίλης, δημοσίευσαν φωτογραφίες με τον μικρό, που τον περασμένο Ιούλιο βαπτίστηκε στην Πάτμο.

kikilias2.JPG

H εγκυμοσύνη στον Παναγιώτη Αντώνιο ήταν δύσκολη και η Μπαλατσινού έχει μιλήσει για τα προβλήματα εκείνα που έφεραν τον τοκετό ανήμερα στα Χριστούγεννα πριν 1,5 χρόνο:

«Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε κάποια δυσκολία και την υποβάθμιζα, δεν ήθελα να σκέφτομαι αρνητικά. Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου, ζήτησε δεύτερη γνώμη και αν δεν το είχε κάνει δεν θα είμαστε τόσο καλά προετοιμασμένοι. Μπήκα να γεννήσω και δεν το ήξερε κανένας, ούτε τα παιδιά μου. Πήρα μόνο την μοναχή μου στην Πάτμο τηλέφωνο. Ήμουν πολύ τυχερή, όλα πήγαν καλά», είχε πει η Μπαλατσινού στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», είχε πει από τη μεριά του ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου τους.

https://www.instagram.com/p/CRLz4S_sAQ3