Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι πιο όμορφη σήμερα κι από τότε που κέρδισε τον τίτλο του GNTM

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι πιο όμορφη σήμερα κι από τότε που κέρδισε τον τίτλο του GNTM

Η μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της Άννας Μαριάς Ηλιάδου.

Θυμάσαι την Άννα Μαρία Ηλιάδου, τη νικήτρια του GNTM πριν τρία χρόνια, που μοιράστηκε το έπαθλο και τη νίκη με την Κάτια Ταραμπάνκο; Μπορεί η Κάτια να συνέχισε το τουρ στα ριάλιτι, η Άννα Μαρία όμως αποφάσισε να κρατήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ και να αφήσει το Instagram account της να μιλήσει από μόνο του.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι hot

Εκείνο το ντροπαλό κορίτσι με τα κοντά καστανά μαλλιά, μεγάλωσε, είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ και πιο ξανθιά από ποτέ, με μακριά πλούσια μαλλιά. Μιλώντας στο Nitro για τη ζωή μετά το GNTM, η Άννα Μαρία είχε αποκαλύψει:

«Έχω κάνει πολλά πράγματα που ήθελα να κάνω. Μου μένει να φύγω έξω για δουλειά και φέτος έχω αποφασίσει να το κάνω. Θέλω να πάω σε μια πόλη, να κάτσω 1.5-2 μήνες, να δω πώς είναι, να γυρίσω, να πάω αλλού. Κάποια ζητήματα με κράτησαν λίγο πίσω σε αυτό. Σίγουρα ο χώρος κρύβει παγίδες. Δύσκολα όμως θα πέσεις σε αυτές, αν δεν αφήσεις εσύ ο ίδιος τα περιθώρια. Όχι, δε με τρόμαξε, γιατί έχω μάθει από μικρή να πατάω γερά στα πόδια μου, να επιλέγω πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μου και να θέτω εξ αρχής τα όρια.

Κι αν δεν ήταν μοντέλο, η Άννα Μαρία έχει σκεφτεί καλά τι θα έκανε:

«Θα έκανα τα πράγματα που ούτως ή άλλως κάνω και τώρα. Θα ασχολούμουν με το πιάνο μου, που τώρα πάω για να πάρω το πτυχίο μου, και είμαι και στη σχολή Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας. Δεν είναι μόνο αυτό που ακούγεται. Είναι πολύ καλή σχολή για μεταπτυχιακά. Είμαι και δεν είμαι εκεί. Μέχρι να αποφασίσω αν θα κάνω κάτι άλλο, λέω ότι σπουδάζω εκεί. Από μικρή πάντως ήθελα να γίνω δικηγόρος. Όταν όμως έγιναν οι Πανελλήνιες, ρώτησα τον εαυτό μου αν θα διαβάσει και είπα μέσα μου “Όχι”. Ούτε αν περνούσα νομική, θα διάβαζα τόσο πολύ».

annamaria_iliadou_292161543_346928030974739_425188056091213364_n.jpg

Όσο για τον δυνατό λογαριασμό της στο Instagram και το GNTM, η Άννα Μαρία είχε τονίσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Στην Ελλάδα δεν έχει τόσες δουλειές στο μόντελινγκ γι’ αυτό και προσπαθούμε να βγούμε στο εξωτερικό. Εδώ δουλεύεις πλέον, μέσω Instagram, εγώ από εκεί βγάζω εγώ προσωπικά τα λεφτά μου». «Δεν έχω επαφές πλέον με τον Άγγελο Μπράτη, έχω καιρό να τον δω. Όσο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είναι μια όμορφη γυναίκα, όμως, στο GNTM ήταν σαν να μην είχε ενέργεια, δεν έδινε αυτό το κάτι στο παιχνίδι. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, έχει γνώσεις να μεταφέρει στα παιδιά», είπε η νικήτρια του GNTM 3.

Και από έρωτα;

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Άννας Μαρία, ήταν πέρσι, λίγο καιρό πριν τον θάνατο του Madclip, να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. Η ίδια τονίζει για τον έρωτα:

«Απλώς δεν έχει έρθει. Όπως έρθουν τα πράγματα. Εγώ δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, το αφήνω να πάει όπως είναι. Δεν με κυνηγάει και κάτι, μικρή είμαι. Έχω παρατηρήσει κι ότι σε μεγαλύτερες γυναίκες κάπως σαν να τρομάζουν που μεγαλώνουν. Εγώ δεν το έχω αυτό. Οπότε το αφήνω να προχωρήσει μόνο του, έτσι είναι πιο απολαυστικό. Δεν έχω κάποια ανασφάλεια. Άμα ήθελα να κάνω σχέση, θα είχα κάνει».