Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαγιό μετά τις φήμες εγκυμοσύνης κάνοντας στροφή στο στιλ της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαγιό μετά τις φήμες εγκυμοσύνης κάνοντας στροφή στο στιλ της

Να πώς έκρυψε την κοιλιά της αυτή τη φορά.

Όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλει να κρύψει κάτι, ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Έτσι και τώρα που οι φήμες την θέλουν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, κρατούν σιγή ιχθύος.

Η Κωνσταντίνα έχει ελαττώσει τη συχνότητα που ανεβάζει stories και posts στο Instagram, ενώ πάντοτε φροντίζει να κρατά καλυμμένο το σημείο της κοιλιάς της.

Τι κρύβει η αλλαγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram;

Οι τρεις φωτογραφίες μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απείχε από τα social media τον τελευταίο μήνα, έχει αρχίσει να επανέρχεται δυναμικά, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στις 7 Ιουλίου, η 34χρονη πόζαρε φορώντας ένα φαρδύ, εμπριμέ φόρεμα και αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο.

https://www.instagram.com/p/Cft3RkiosTE

Πριν από τρεις ημέρες, η Κωνσταντίνα ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία με φόρεμα, όμως φρόντισε να... γυρίσει πλάτη στους followers της ώστε να μην φαίνεται καθόλου η κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/Cf8nM_4L9XO

Στο τελευταίο της post, η Σπυροπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με μαγιό μετά τις φήμες που τη θέλουν να περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια φορά ένα ολόσωμο μπλε μαγιό και απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία. Καθισμένη σε μία αναπαυτική καρέκλα, κρατά ένα βιβλίο μπροστά από την κοιλιά της και χαμογελά, γράφοντας στη λεζάντα: «Διακοπές σημαίνει…..».

https://www.instagram.com/p/CgCcZrgoDo3

Η αλλαγή στα μαγιό μάς βάζει επιπλέον υποψίες

Αν παρακολουθείς καιρό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, θα έχεις προσέξει ότι η παρουσιάστρια έχει μια αδυναμία στα μπικίνι και στα ολόσωμα με άνοιγμα στην κοιλιά και κάθε καλοκαίρι ποζάρει συνεχώς φορώντας τα.

291957604_752326442658162_7333023391004555075_n-(1).jpg

Ωστόσο, η Κωνσταντίνα φαίνεται πως... άλλαξε τα γούστα της και μετά τα φαρδιά φορέματα, έρχονται τα ολόσωμα μαγιό που δεν αφήνουν καθόλου ακάλυπτο το σημείο της κοιλιάς. Γιατί άραγε;

Πηγή φωτογραφιών: @konstantinaspyropoulou