Μες της Μυκόνου τα στενά η οικογένεια Σχοινά το «ζει» όπως το τραγούδι του Διονύση

Μες της Μυκόνου τα στενά η οικογένεια Σχοινά το «ζει» όπως το τραγούδι του Διονύση

Ο 22χρονος Δημήτρης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή αποτίουν φόρο τιμής στο iconic κομμάτι του καλοκαιριού.

Ότι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, όλοι το ξέρουν. Ότι ήταν οι πρώτοι που «εγκαινίασαν» τις τηλεοπτικές προτάσεις γάμου, είναι επίσης γνωστό. Μάλιστα, δεν ήταν απλώς η πρώτη on air πρόταση γάμου, αλλά και η μακράν πιο αληθινή και χαρακτηριστική έκτοτε.

Ακόμη και σήμερα, περισσότερες από δύο δεκαετίες μετά, θυμόμαστε την έκπληξη που ένιωσε η τραγουδίστρια και τα δάκρυα που άρχιζαν να κυλάνε στο πρόσωπό της. Τα δάκρυα που μαρτυρούσαν πως δεν επρόκειτο για κάτι στημένο και επιβεβαίωσαν αυτό που θα είχαμε ούτως ή άλλως καταλάβει. Ότι ήταν μια γνήσια εκδήλωση αγάπης.
«Θα με παντρευτείς τελικά, τι θα γίνει»; Της φώναξε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

She said yes, we said YEEES και σήμερα έχουμε φτάσει να τους βλέπουμε ακόμη μαζί και ευτυχισμένους.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Το σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία είναι από εκείνα που αγαπούσες

Ο μεγάλος έρωτας, οι δυσκολίες και οι δηλώσεις λατρείας

Αυτό που λατρεύουμε σε αυτό το ζευγάρι, είναι η έλλειψη προσποίησης, η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι «φωτίζουν» και τα λιγότερο ευχάριστα στιγμιότυπα της κοινής τους ζωής. Εκείνα με τα οποία καλώς ή κακώς έρχονται αντιμέτωπα όλα τα ζευγάρια, αλλά τα δημόσια πρόσωπα σπάνια αποκαλύπτουν. Όπως όταν ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για την περίοδο που, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, εκείνος δεν εργαζόταν και αφιερώθηκε στην ανατροφή του παιδιού τους. Ή όταν αναφέρθηκε στο πόσο πολύ ζηλεύουν ο ένας τον άλλον. Ακόμη, έχει αποκαλύψει τι κάνει όταν τσακώνονται για να απαλυνθούν οι εντάσεις: Φεύγει κατευθείαν από το σπίτι.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά, δεν είχε διστάσει να παραδεχθεί πως δεν του άρεσε η Καίτη Γαρμπή καθόλου, μέχρι που την είδε στη Eurovision. «Μπράβο το κορίτσι έχει θράσος που βγήκε με αυτό το φόρεμα, συγχαρητήρια» είχε πει.

Θυμίζουμε ότι η Καίτη Γαρμπή εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό το 1993, τέσσερα δηλαδή χρόνια πριν της κάνει πρόταση γάμου.

Η οικογένεια Σχοινά στα σοκάκια της Μυκόνου

Τώρα λοιπόν, στα πιο πρόσφατα νέα τους, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο μαζί με τον γιο τους Δημήτρη. Ο νεαρός διατηρεί #family_goals σχέσεις με τους γονείς του και επιβεβαιώνει κάθε φορά το πόσο ενωμένη οικογένεια είναι. Ξέρεις πολλούς να πηγαίνουν διακοπές με τους γονείς τους στη Μύκονο στα 22 τους; Εμείς όχι! Με τόσο cool γονείς όμως, ποιος δεν θα πήγαινε;

Ποζάροντας δίπλα στη μητέρα του χαμογελαστός, δείχνει ξέγνοιαστος, χαρούμενος και ανέμελος. Εκείνη στο πλευρό του, πολύ περήφανη και άκρως καλοκαιρινή, φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον μονάκριβο γιο της. Mix & max outfit με ριγέ παντελόνι και floral πουκάμισο, half up πιάσιμο στα μαλλιά και ένα αληθινό χαμόγελο ευτυχίας, η «Καίτη που αγαπούσες», είναι από μόνη της μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/Cf9FIIIMcDv

Το ίδιο όμορφη δείχνει και όταν γίνεται το μοντέλο στον φακό του γιου της, με εκείνον να την καθοδηγεί όντας πίσω από την κάμερα. Τι καλύτερο από το να αντικρίζεις τη μητέρα σου με θέα τη θάλασσα του Αιγαίου να σου χαμογελά ενώ «ξεκουράζεται λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία σας»;

https://www.instagram.com/p/Cf3yq6lsGCB

Η απίστευτη ομοιότητα του Δημήτρη με τους γονείς του και το ταλέντο στο τραγούδι

Στο ξενοδοχείο που διέμειναν, πόζαρε και εκείνος «διχάζοντας» για ακόμη μια φορά τους ακολούθους του. Τελικά μοιάζει πιο πολύ στον Διονύση ή την Καίτη;

https://www.instagram.com/p/Cf6WCVJIa0C

Με total white, είχε ποζάρει και μερικές ημέρες πριν με θέα την κοσμοπολίτικη Μύκονο συνδυάζοντας φούτερ με βερμούδα, όπως πολλοί στην ηλικία του.

https://www.instagram.com/p/Cf3dSaeLvCH

Ο 22χρονος Δημήτρης Σχοινάς δεν έχει κληρονομήσει μόνο πολλά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γονιών του, αλλά φέρει και το μουσικό τους γονίδιο. Εδώ και χρόνια έχει αποδείξει πως δεν είναι ένα ακόμη παιδί διασήμων που αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο τους, αλλά κάποιος που ασχολείται σοβαρά με το τραγούδι.

https://www.instagram.com/p/CfY3U5FliVk
https://www.instagram.com/p/CfOCXDcIFxo
https://www.instagram.com/p/CccsB3PL6d5

Τραγουδάει live, έχει τα δικά του τραγούδια και είναι έτοιμος να χαράξει τη δική του πορεία.

https://www.instagram.com/p/CTB9e2AonIN

Έχει ήδη μάλιστα κυκλοφορήσει τα δικά του τραγούδια με τίτλους Βάλε Τρέλα και Όλα Μαζί:

Με ένα άλλο throwback, μπορούμε να απολαύσουμε μια ακόμη αξιολάτρευτη οικογενειακή τους στιγμή. Στο παρακάτω βίντεο (στα 10’) βλέπουμε τον Διονύση Σχοινά με τον τότε πολύ μικρό Δημήτρη καθισμένο στα πόδια του, να μιλούν για τη γυναίκα της ζωής τους στην εκπομπή «Καφές με την Ελένη», το 2009.

«Την αγαπάω πάρα πολύ. Όταν παθαίνω κάτι και πονάω είναι πάντα δίπλα μου. Δεν υπάρχει φορά που να πονάω ή να είμαι άρρωστος και να μην είναι δίπλα μου, όπως και ο μπαμπάς», είχε πει ο τότε 10χρονος Δημήτρης. Και είμαστε σίγουροι πως αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα, σε αμείωτο βαθμό.

Cover photo: @kaitigarbi