Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Το σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία είναι από εκείνα που αγαπούσες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Το σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία είναι από εκείνα που αγαπούσες

Το διάσημο ζευγάρι έχει μια υπέροχη κατοικία στα Βόρεια προάστια.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και λαμπερά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δύο τραγουδιστές γνωρίστηκαν το 1993, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και το 1997 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο κτήμα Νάσιουτζικ. Ο γιος τους Δημήτρης, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και οι δυο τους παραμένουν έως σήμερα ερωτευμένοι και αγαπημένοι.

«Με την Καίτη είμαστε ομάδα, και μάλιστα πολύ δυνατή. Είναι δύσκολο να τη διαλύσουμε!», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο διάσημος τραγουδιστής. Τόσο η Καίτη Γαρμπή αλλά και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ιδιαίτερα ενεργοί στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν πλάνα από το υπέροχο σπίτι τους.

Το υπέροχο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Το ζευγάρι μένει τα τελευταία 20 χρόνια σε μια υπέροχη διόροφη μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην Νέα Ερυθραία.

«Μένουμε στη Νέα Ερυθραία, σε έναν κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας, καθώς συνδέει την εθνική οδό με την Ελευθερίου Βενιζέλου, την πρωτεύουσα, την αρτηρία της πόλης. Μετακομίσαμε οικογενειακώς σ’ αυτό το σπίτι το 1992. Το ’97 παντρεύτηκα κι έφυγα, αλλά δεν πήγα μακριά, έμεινα στη γύρω περιοχή, Καστρί και Πολιτεία. Μετά από ένα θέμα υγείας του πατέρα μου, αποφασίσαμε να μετακομίσουμε στο πατρικό, για να είμαστε κοντά στους γονείς», είχε αναφέρει η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/BnrHqPOlPJd

Αν θες να πουλήσεις το σπίτι σου πιο ακριβά, κάνε 5 αλλαγές για να δείχνει πιο πολυτελές

«Τα σπίτια που έδειχναν στις ελληνικές ταινίες με είχαν καταγοητεύσει! Έβλεπα τις μονοκατοικίες με τους κήπους, τους ήσυχους δρόμους, τόσο πράσινο στην Κηφισιά και στο Κεφαλάρι, κι ονειρευόμουν ένα τέτοιο σπίτι. Πριν από χρόνια βρήκα το εφηβικό μου ημερολόγιο, όπου έγραφα λεπτομερώς πώς φανταζόμουν το σπίτι των ονείρων μου και ήταν ακριβώς σαν κι αυτό!», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/BxC-4tGAYeq

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στον χώρο και ο μεγάλος καναπές που κοσμεί το σαλόνι είναι κι αυτός ντυμένος σε αποχρώσεις του λευκού. Μια τεράστια βιβλιοθήκη, γυάλινα βάζα με λουλούδια και minimal διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το παζλ της διακόσμησης. Το ξύλινο πάτωμα και η σκάλα δίνουν cozy vibes στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/B_em5wfl1qt

Τα vintage στοιχεία αρέσουν ιδιαίτερα στην Καίτη Γαρμπή και μας δίνουν έμπνευση σε θέματα deco. To στούντιο του σπιτιού είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του Διονύση Σχοινά, αφού περνά αρκετές ώρες εκεί παρέα με τον γιο του Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται ενεργά με το τραγούδι.

Πηγή κεντρικής: kaitigarbi

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.