Οι Kings Of Leon «τα άκουσαν» από τον Ryan Murphy

Οι Kings Of Leon «τα άκουσαν» από τον Ryan Murphy

O δημιουργός του «Glee» δεν ανέχτηκε να σνομπάρει την σειρά του μια παρέα μουσικών από τον αμερικάνικο Νότο και τους απάντησε αναλόγως.

Το «Glee», για όσες δεν γνωρίζετε, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αμερικάνικες σειρές. Πρόκειται για ένα μιούζικαλ-κομεντί με μεγάλο και ποικίλο καστ ηθοποιών, στο οποίο αρκετά συχνά μεγάλα ονόματα του μουσικού χώρου -όπως η Madonna, η Britney Spears και οι Coldplay- δανείζουν κομμάτια τους που μετατρέπονται σε μουσικοχορευτικά σκετς από τους ηθοποιούς.

Ο δημιουργός όμως του «Glee», Ryan Murphy, έζησε πριν λίγο καιρό την πρώτη του επαγγελματική απόρριψη, όταν το διάσημο συγκρότημα των Kings Of Leon (των οποίων το κομμάτι «Sex On Fire» είχε γίνει ύμνος πριν δυο χρόνια στην Ελλάδα) αρνήθηκε να παραχωρήσει τα δικαιώματα για κάποια κομμάτια του που ζητήθηκαν από την παραγωγή της σειράς.

Όταν σου έχει κάνει την τιμή μια Madonna, είναι τουλάχιστον προσβολή να σου αρνηθούν τη συνεργασία μια παρέα βλαχαδερών από τον Νότο, θα σκέφτηκε ο Murphy, γι' αυτό βγήκε και τους απάντησε όπως θα τους απαντούσαν και στην πατρίδα τους στο Tennessee: «Άντε γ... Kings of Leon. Είναι εγωκεντρικοί μ...ς και δεν μπόρεσαν να πιάσουν το κεντρικό νόημα. Δεν σκέφτηκαν πως ένα 7χρονο παιδί θα μπορούσε να δει (στη σειρά) κάποιον κοντά στην ηλικία του να τραγουδά ένα κομμάτι των Kings of Leon και να θελήσει να ξεκινήσει ένα μουσικό όργανο. Μπορείτε να κοροϊδεύετε το Glee, αλλά κατά βάθος το μόνο που κάνουμε είναι να στρέφουμε τα παιδιά στη μουσική».

Τώρα, εδώ που τα λέμε Kings Of Leon, πολύ ντίβες κι εσείς ρε παιδιά.