O Alexander Skarsgård μαζεύει υποψηφιότητες

O Alexander Skarsgård μαζεύει υποψηφιότητες
Όχι για κάποια βραβεία υποκριτικής αλλά για το κρεβάτι του.

 

Ακούτε κυρίες που μοιράζεστε μαζί μας το ίδιο πάθος για τον Σουηδό θεό; Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της ταινίας «What Maisie Knew» και περνάει και τον ελεύθερό του χρόνο στα Hamptons όπου επιδίδεται στο νέο του αγαπημένο χόμπι. Ποιο είναι αυτό; Μα το να γνωρίζει νεαρές αιθέριες υπάρξεις που επιθυμούν να του κρατήσουν συντροφιά.

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, από την ώρα που χώρισε με την Kate Bosworth και έγινε ξανά ελεύθερο (παραδείσιο) πουλί, τις νύχτες του τις περνάει κάνοντας βουτιά στην τεκίλα, φωτογραφίζεται αγκαλιά με όποια θαυμάστρια βρεθεί στο διάβα του και ορισμένες από αυτές τις παίρνει σουβενίρ -της βραδιάς- και στο κρεβάτι του. Βεβαίως το αγόρι μας παραμένει ταπεινό. Μια θαυμάστριά του που βρέθηκε κοντά του αποφάσισε να τον προσεγγίσει ρωτώντας τον «πώς νιώθεις που είσαι ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη» και εκείνος απάντησε «είμαι;», όπως είπε η δεσποινίς σε αμερικάνικο περιοδικό (και συνόδευσε την δήλωσή της με ένα snapshot της παρέα με τον Alexander, ως πειστήριο).

Τελευταία του κατάκτηση ήταν η κόρη του πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Alexandra Keating, με την οποία δείχνει να έχει πολύ φιλικές σχέσεις και και κυκλοφορεί πολύ συχνά μαζί της και με την παρέα της.

Αν, πάντως, είναι απλώς φίλοι να ξέρετε πως ο Alexander θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για δύο ακόμα εβδομάδες και εξακολουθεί να δηλώνει ερωτική διαθεσιμότητα οπότε σπεύσατε να δηλώσετε, με τη σειρά σας, υποψηφιότητα.

(Στην φωτογραφία μας ο Alexander ποζάρει με μια από τις δεκάδες θαυμάστριές του -όπως είπαμε είναι πρόθυμος να φωτογραφηθεί, έστω, με όλες).