Αν δεις τι ανέβασε η JLo δύο μέρες μετά τον γάμο, θα καταλάβεις ακριβώς τι νιώθει για τον Ben

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ζουν το παραμύθι τους 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά και η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη.

Όχι, δεν έχουμε μπει σε κάποια χρονομηχανή. Ναι, είναι 2022 και η Jennifer Lopez -ή καλύτερα η Jennifer Lynn Affleck, όπως υπέγραψε την ανάρτηση που έκανε στο site της- είναι πια επίσημα παντρεμένη με τον Ben Affleck.

Η 52χρονη σταρ και ο 49χρονος ηθοποιός επέλεξαν το A Little White Chapel με τη ροζ Cadillac στο Las Vegas για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία από τα πρόσωπά τους. Οι εν λόγω φωτογραφίες διαμοιράστηκαν στα social media σε όλον τον πλανήτη και μέχρι και δικοί μας celebrities έκαναν το δικό τους σχόλιο, όπως η Μαρία Ηλιάκη που έγραψε: «Αυτά είναι νέα για να ξυπνάς Δευτέρα πρωί».

Όταν, όμως, αντιδρούν οι «ξένοι» με αυτόν τον τρόπο, φαντάσου οι νεόνυμφοι. Αλλά, όχι, δε χρειάζεται να φανταστείς.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το χρονικό μιας σχέσης που 20 χρόνια μετά τελικά κατέληξε σε γάμο

Η διάθεση της Jennifer Lopez τη Δευτέρα μετά τον γάμο

Ε, λοιπόν, το κορίτσι αυτό που πέρασε πολλά με τις σχέσεις του -θυμήσου τις φήμες περί απιστίας του πρώην αρραβωνιαστικού της, A-Rod-, τώρα βρίσκεται στην αγκαλιά του έρωτα της ζωής της. Μία «κολόνια» που κρατάει για 20 χρόνια. Αν αυτό δεν είναι meant to be, τι είναι;

Η JLo δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και έτσι τη Δευτέρα, δύο μέρες μετά τον γάμο, είπε να μοιραστεί με τους 218 εκατομμύρια followers της τη διάθεσή της. Τι έκανε; Μοιράστηκε ένα βίντεο από μία από τις συναυλίες της στο οποίο επιδίδεται σε ξέφρενους χορούς και είναι αυτό που λέμε «on fire» πάνω στη σκηνή.

Εντάξει, δε χρειαζόμαστε κάτι άλλο για να δούμε πώς νιώθει η «Jenny From the Block» με τον γάμο της. Το βίντεο μιλάει από μόνο του! Τι λες;

Η αντίδραση του Alex Rodriguez

Μέσα σ' αυτά να πούμε ότι πηγή ανέφερε στο US Weekly πώς αντέδρασε ο πρώην της Jennifer Lopez, A-Rod, και φαίνεται πως τα πράγματα είναι πολύ πολιτισμένα -ευτυχώς, δηλαδή!-.

«Είναι χαρούμενος για εκείνη και χαρούμενος που είναι με τον άνθρωπο με τον οποίο είναι γραφτό να είναι. (Ο Rodriguez) είναι σε νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και ζει τη ζωή του με τον καλύτερο τρόπο. Έχει εστιάσει πολύ στην οικογένεια, στην καριέρα και σε ό,τι κάνει», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης