Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το χρονικό μιας σχέσης που 20 χρόνια μετά τελικά κατέληξε σε γάμο

Νατάσσα Σχοινά
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το χρονικό μιας σχέσης που 20 χρόνια μετά τελικά κατέληξε σε γάμο

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck σε ειδική προβολή της ταινίας "Marry Me" τον Φεβρουάριο του 2022

Getty

Οι πρώτες φωτογραφίες των νεόνυμφων και όλα όσα οδήγησαν στη μεγάλη ημέρα.

Πολλές φορές είχαμε ακούσει φήμες που τελικά αποδεικνύονταν ψευδείς, όμως, τελικά, χτες έφτασαν τα ευχάριστα νέα του γάμου της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck. Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει εξελιχθεί σε κάτι σαν έμπρακτη απόδειξη του «σωστού timing», παντρεύτηκε στην κομητεία Clark της Nevada το Σάββατο 16 Ιουλίου, με το TMZ να επιβεβαιώνει αρχικά τα νέα.

Οι πρώτες φωτογραφίες των νεόνυμφων

Η 52χρονη «Jenny from the block» και ο 49χρονος ηθοποιός πόζαραν σε selfies που αποτύπωναν την ευτυχία τους, ενώ φαίνεται πως κάποιος εργαζόμενος κατάφερε να τους απαθανατίσει στο κτίριο της Nevada στο background των εγγράφων της «πρωτεύουσας του γάμου».

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν.

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε ανάμεσα στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η σταρ.

https://www.instagram.com/p/CgIaA1kAMlz

«Ίσα που φτάσαμε στο λευκό γαμήλιο παρεκκλήσι μέχρι τα μεσάνυχτα. Έμειναν ανοιχτά για μερικά λεπτά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες μέσα σε μία ροζ cabrio Cadillac, που είχε χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον βασιλιά (αλλά αν θέλαμε τον ίδιο τον Elvis να εμφανιστεί, το κόστος ήταν μεγαλύτερο και θα ήταν στο κρεβάτι», πρόσθεσε.

Να πούμε κι ότι στο τέλος υπέγραψε ως Jennifer Lynn Affleck, κάτι που σημαίνει ότι περιμένουμε και την ανάλογη αλλαγή στο Instagram της. Eπίσης η νύφη δεν φόρεσε ένα, αλλά δύο νυφικά. Ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε καιρό στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

Σταμάτα ό,τι κάνεις και πίστεψε (άνετα) στα παραμύθια-Η Jennifer Lopez & ο Ben Affleck παντρεύτηκαν

Το χρονικό της σχέσης Lopez - Affleck

Με αφορμή, λοιπόν, την ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού, κάναμε μία αναδρομή στο παρελθόν και βάλαμε σε μία σειρά το ιστορικό της σχέσης τους, από το 2002 που γνωρίστηκαν μέχρι τον γάμο τους στο Las Vegas.

Αρχές 2002: Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck γνωρίζονται στην ταινία Gigli, την ώρα που η σταρ είναι παντρεμένη με τον δεύτερο σύζυγό της, Cris Judd.

gigli_lopez_affleck.jpg

Απρίλιος 2002: Ο Affleck δηλώνει δημόσια τον θαυμασμό του για την Lopez, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν τιμή και ευχαρίστησή μου να δουλέψω μαζί σου. Εύχομαι μόνο να ήμουν αρκετά τυχερός και να ήμουν σε όλες σου τις ταινίες. Με αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη, Ben Affleck».

24 Ιουλίου 2002: Lopez και Affleck φιλιούνται και αγκαλιάζονται δημόσια σε ένα πάρτι σηματοδοτώντας τη δημόσια έναρξη της σχέσης τους.

26 Ιουλίου 2002: Η JLo καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον Judd.

5 Αυγούστου 2002: Το περιοδικό People δίνει 75.000 δολάρια για εννιά φωτογραφίες του ζευγαριού σε μία Bentley.

5 Νοεμβρίου 2022: Το βίντεο κλιπ για το «Jenny From the Block» κυκλοφορεί και περιλαμβάνει πολλές σκηνές με την Jennifer και τον Ben. Ανάμεσα σε αυτές και μία που ο ηθοποιός φιλάει τα οπίσθια της συντρόφου του.

Νοέμβριος 2002: Ο Ben Affleck κάνει πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez. «Πολλά κεριά και βάζα και μπουκέτα. Και το τραγούδι μου ‘Glad’ έπαιζε. Μπήκα μέσα και συγκινήθηκα. Δεν το περίμενα και είπα ‘Ω Θεέ μου’», είπε η JLo σε συνέντευξή της στην Diane Sawyer.

17 Ιουλίου 2003: Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Affleck πήγε σε strip club στο Vancouver -βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας «Vancouver» κι ότι απάτησε την καλή του με τουλάχιστον μία γυναίκα. Υπάρχουν μέχρι και ισχυρισμοί ότι το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο σε βιντεοκασέτα. Ο ηθοποιός αρνείται τις φήμες αλλά οι εξελίξεις ήταν άμεσες.

13 Σεπτεμβρίου 2003: Μία ημέρα πριν τη «μεγάλη» ημέρα, το ζευγάρι δημοσιεύει κοινή ανακοίνωση περί αναβολής του γάμου, ένα γεγονός που αποδίδει στην υπερβολική δημοσιότητα που έχει δεχτεί.

23 Ιανουαρίου 2004: Ο αρραβώνας ακυρώνεται και εκπρόσωπος της JLo επιβεβαιώνει τα νέα. Το ζευγάρι έχει χωρίσει.

5 Ιουνίου 2004: Μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό από τον Affleck, η Lopez παντρεύεται τον Marc Anthony, με τον οποίο είχε για πρώτη φορά βγει ραντεβού το 1999 μετά τη συνεργασία τους για το τραγούδι «No Me Ames».

23 Οκτωβρίου 2004: Ο Ben Affleck κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την Jennifer Garner, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του «Pearl Harbor» το 2000. Τον επόμενο χρόνο, το ζευγάρι παντρεύεται.

2011: Η JLo χωρίζει από τον Marc Anthony μετά από 7 χρόνια σχέσης και την απόκτηση των διδύμων τους, Emme και Maximilian.

2018: Ο Affleck χωρίζει από την Garner έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel.

9 Μαρτίου 2019: Μετά από δύο χρόνια σχέσης, ο Alex Rodriguez κάνει πρόταση γάμου στην J.Lo, ενώ λίγους μήνες μετά φαίνεται πως τα πράγματα σοβαρεύουν με τη σχέση του Affleck με την Ana de Armas.

15 Απριλίου 2021: Η JLo και ο A-Rod χωρίζουν, έπειτα από φημολογία ότι ο αθλητής δεν της ήταν πιστός.

30 Απριλίου 2021: Οι Bennifer, μετά από 17 χρόνια, αναζωπυρώνονται στα μάτια του κοινού. Ο Affleck πηγαινοέρχεται στο σπίτι της JLo.

23 Μαΐου 2021: Η JLo και ο Affleck απαθανατίζονται στην ίδια έπαυλη, ενώ φανς παρατηρούν πως ο ηθοποιός φοράει το ρολόι που είχε στο «Jenny From the Block».

13 Ιουνίου 2021: Ο φακός πιάνει το ζευγάρι σε τρυφερά τετ-α-τετ σε μία έξοδό του στο Nobu. Μαζί ήταν και τα παιδιά της σταρ που φαίνονται να έχουν οικειότητα με τον ηθοποιό.

24 Ιουλίου 2021: Οι Bennifer γίνονται Instagram official ανήμερα των γενεθλίων της Lopez.

https://www.instagram.com/p/CRuRLW1p1Co

26 Ιουλίου 2021: Η Lopez εμφανίζεται φορώντας ένα κολιέ «Ben».

10 Σεπτεμβρίου 2021: Το celeb couple πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά από χρόνια. Τόπος – Το Venice Film Festival.

8 Απριλίου 2022: Η Jennifer Lopez ανακοινώνει στο «On the J.Lo» ότι αρραβωνιάστηκε τον Affleck.