Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μέχρι και story για τον γάμο των Bennifer. Και ναι ήταν το αναμενόμενο

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μέχρι και story για τον γάμο των Bennifer. Και ναι ήταν το αναμενόμενο

Ο γάμος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck βρίσκεται πρώτος στη λίστα των νέων της διεθνούς showbiz προκαλώντας τις αντιδράσεις που περιμέναμε.

Δεν το λες και περίεργο που από χτες όλος ο πλανήτης ασχολείται με τα νέα του γάμου της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck. Όπως και να το κάνουμε, είναι ένα ειδύλλιο ηλικίας 20 ετών μεταξύ δύο από τους πιο διάσημους σταρ του κόσμου. Η JLo σε κάθε φωτογραφία φαινόταν και πιο ευτυχισμένη, δίχως να διστάζει μέχρι και να κάνει αστείες γκριμάτσες στον φακό δείχνοντας πόσο έχει ξανανιώσει με την ένωσή τους.

Οι φανς του ζευγαριού, όμως, προέρχονται και από τον κόσμο της showbiz και φέρνοντας την κατάσταση στα Ελληνικά δεδομένα, η Μαρία Ηλιάκη πρωί – πρωί είπε να σχολιάσει τα καθέκαστα και αντίδρασή της μάλλον αντιπροσωπεύει τους περισσότερους που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Η αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκη στον γάμο των Bennifer

Η 44χρονη παρουσιάστρια ξύπνησε το πρωί της Δευτέρας, άνοιξε το κινητό της και, αφού είδε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον γάμο της Lopez με τον Affleck, έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram.

maria_iliaki_gamos_bennifer.jpg

«Αυτά είναι νέα για να ξυπνάς Δευτέρα πρωί», έγραψε η Ηλιάκη πάνω από τη φωτογραφία των Bennifer, στην οποία ο ηθοποιός φιλάει τη σταρ και εκείνη κάνει μία γκριμάτσα από τη χαρά της.

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν το Σάββατο 16 Ιουλίου στην κομητεία Clark της Nevada. Η 52χρονη «Jenny from the block» και ο 49χρονος ηθοποιός πόζαραν σε selfies που αποτύπωναν την ευτυχία τους, ενώ φαίνεται πως κάποιος εργαζόμενος κατάφερε να τους απαθανατίσει στο κτίριο της Nevada στο background των εγγράφων της «πρωτεύουσας του γάμου».

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν.

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε ανάμεσα στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η σταρ.