Όχι μόνο οι Bennifer! 10 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στο Las Vegas

Νατάσσα Σχοινά
Όχι μόνο οι Bennifer! 10 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στο Las Vegas

Η Angelina Jolie και ο Billy Bob Thornton στην πρεμιέρα του "Gone in 60 Seconds" στο Los Angeles το 2000

Getty

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν είναι το πρώτο διάσημο ζευγάρι που επέλεξε τη διαβόητη πόλη της Nevada.

Μπορεί το κοινό να μην εξεπλάγη που ο γάμος της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck έγινε τόσο γρήγορα, σίγουρα, όμως, απόρησε γιατί το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί με μία πιο «διαδικαστική» τελετή στο Las Vegas. Ένας τέτοιος γάμος θα μπορούσε να περιλαμβάνει μεγαλεία, από μεγάλες εκκλησίες μέχρι φαντασμαγορικό πάρτι, ωστόσο, οι Bennifer προτίμησαν κάτι που θα ήταν μόνο για εκείνους, τουλάχιστον την ώρα της πραγμάτωσής του.

Η Lopez και ο Affleck δεν είναι το πρώτο διάσημο ζευγάρι που επιλέγει το Las Vegas αντί για πομπώδεις τελετές, αφού ανά διαστήματα αρκετά μεγάλα ονόματα έχουν φτάσει στη διάσημη περιοχή των γάμων για να χαρούν τον έρωτά τους.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το χρονικό μιας σχέσης που 20 χρόνια μετά τελικά κατέληξε σε γάμο

Παρεμπιπτόντως, ρίξε και μια ματιά στο A Little White Chapel που επέλεξαν οι Bennifer για την ημέρα.

Διάσημα ζευγάρια που έχουν παντρευτεί στο Las Vegas

Kourtney Kardashian – Travis Barker

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αντάλλαξαν όρκους σε μία γαμήλια τελετή στο One Love Wedding Chapel του Las Vegas, τον Απρίλιο του 2022 μετά τα βραβεία Grammy. Έναν μήνα μετά, παντρεύτηκαν στη Santa Barbara και έπειτα στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/CcA7dq2FKoC

Sophie Turner – Joe Jonas

Δεν ξέρουμε αν τα βραβεία αποτελούν κάποια έμπνευση για τους διάσημους για γάμο, αλλά και η Sophie Turner με τον Joe Jonas αποφάσισαν να παντρευτούν στο A Little White Wedding Chapel μετά τα Μουσικά Βραβεία Billboard το 2019.

Rick Salomon - Pamela Anderson

Το 2007, η Pamela Anderson παντρεύτηκε τον επί χρόνια φίλο της, Rick Salomon, σε μία τελετή στο Las Vegas. Τρία χρόνια μετά, χώρισαν.

Billy Bob Thornton - Angelina Jolie

Η Angelina Jolie και ο Billy Bob Thornton ήταν πολύ ερωτευμένοι στις αρχές των 00s, κάτι που τους οδήγησε στο να παντρευτούν με μία γρήγορη τελετή στο Las Vegas στις 5 Μαΐου του 2000. Η νύφη φορούσε jean.

Britney Spears - Jason Alexander

Η πριγκίπισσα της pop, Britney Spears, και ο τότε σύντροφός της, Jason Alexander, παντρεύτηκαν στο A Little White Wedding Chapel το 2004. Δύο μέρες μετά, η οικογένειά της ακύρωσε τον γάμο.

Carmen Electra - Dennis Rodman

Η Carmen Electra και ο Dennis Rodman παντρεύτηκαν στο Chapel of the Flowers στις 14 Νοεμβρίου του 1998.

Cindy Crawford - Richard Gere

Τον Δεκέμβριο του 1991, η Cindy Crawford και ο Richard Gere αποφάσισαν να παντρευτούν στο Las Vegas. Τέσσερα χρόνια μετά, το ζευγάρι χώρισε και το μοντέλο το απέδωσε στη διαφορά 17 ετών μεταξύ τους.

Michael Jordan - Juanita Vanoy Jordan

Ο θρύλος του μπάσκετ, Michael Jordan, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Juanita Vanoy Jordan, στο Las Vegas το 1989.

Nicky Hilton - Todd Meister

Τον Ιούλιο του 2015, Nicky Hilton παντρεύτηκε τον Todd Meister σε παρεκκλήσι του Las Vegas, με την αδερφή της, Paris, να είναι παρούσα.

Sinead O'Connor - Barry Herridge

Τον Δεκέμβριο του 2011, η Sinead O’Connor και ο Barry Herridge παντρεύτηκαν στο A Little White Chapel. 17 μέρες μετά, το ζευγάρι χώρισε.