Γιάννης Αντετοκούνμπο:Το viral αστείο περί απιστίας & πώς είναι η οικογενειακή ζωή του MVP στο σπίτι

Γιάννης Αντετοκούνμπο:Το viral αστείο περί απιστίας & πώς είναι η οικογενειακή ζωή του MVP στο σπίτι

«Δεν θα πω ψέματα. Η πρώτη φορά που έμαθα πως η σύντροφός μου με απατά ήταν δύσκολη και μου πήρε μερικά λεπτά να το καταλάβω».

Όποιος παρακολουθεί καιρό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά από κάθε νίκη των Μιλγουόκι Μπακς στο NBA συνηθίζει να κάνει «κρύα» αστειάκια στι συνεντεύξεις του, κάνοντας τους πάντες να ξεσπούν σε νευρικό γέλιο. Ίσως του βγαίνει από την υπερβολική χαρά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το κύριο προσόν του σταρ του NBA είναι το ταλέντο του στον αθλητισμό κι όχι το χιούμορ του...

Αυτή την περίοδο ο Αντετοκούνμπο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη σύντροφό του Mariah και τους δύο γιους του, Liam Charles και Maverick Shai, και θέλησε να κάνει ακόμη ένα epic ανέκδοτο κατά τη διάρκεια των ανέμελων στιγμών που απολαμβάνει με την οικογένειά του.

Rise: Οι ηθοποιοί που υποδύονται τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο μιλούν για όλα

Το viral αστείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο περί απιστίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, στο οποίο «πειράζει» την αγαπημένη του και εξηγεί πόσο δύσκολη ήταν η πρώτη φορά που έμαθε ότι τον... απάτησε:

«Δεν θα πω ψέματα. Η πρώτη φορά που έμαθα πως η σύντροφός μου με απατά ήταν δύσκολη και μου πήρε μερικά λεπτά να το καταλάβω», είπε αρχικά, με τη Maraih που ήταν δίπλα του να χαμογελά αμήχανα.

Αμέσως μετά πρόσθεσε:

«Μου έστειλε μήνυμα και μου λέει "Θαα είμαι εκεί σε 15-20 λεπτά max και αναρωτήθηκα: "Ποιος στα κομμάτια είναι ο Max, το όνομά μου είναι Γιάννης».

Το σπίτι των 2 εκατομμυρίων του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Mariah

Σε ένα σπίτι σαν παλάτι στεγάζουν την οικογένειά τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Maraih, μέσα από το οποίο ανεβάζουν συχνά στιγμιότυποα και κάνουν τους followers τους να «χαζεύουν».

Η πολυτελής βίλα της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που η αξία της ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τ.μ.

https://www.instagram.com/p/CJerq8nJrsS

Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, έχει μεγάλους χώρους, ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ η διακόσμηση είναι minimal με το λευκό και το μπεζ να κυριαρχούν.

https://www.instagram.com/p/CIcfnfXp18U

Η βίλα διαθέτει τζάκι διπλής όψης, υδρομασάζ, αίθουσα παιχνιδιών, home theater, μια πελώρια κάβα, γυμναστήριο, πισίνα και ξεχωριστό θερμαινόμενο γκαράζ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή φωτογραφιών: @giannis_an34 @sincerelyymariah