Μπορεί να χώρισαν αλλά η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson μόλις έγιναν ξανά γονείς

Μπορεί να χώρισαν αλλά η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson μόλις έγιναν ξανά γονείς

Η Khloe Kardashian στο The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute το 202

AP

Ο μικρός αδερφός της True Thompson ήρθε στη ζωή και η Khloe είναι πανευτυχής.

Η Khloe Kardashian υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί της, ένα αγοράκι, με τον πρώην της, Tristan Thompson. Το μωρό έφτασε στην αγκαλιά της Khloe μέσω παρένθετης μητέρας.

Η επιβεβαίωση του δεύτερου παιδιού

Η Khloe κράτησε καλά φυλαγμένο το μυστικό του δεύτερου παιδιού της. Μόλις τον Ιούλιο ένας εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε τα νέα ότι η True Thompson θα αποκτήσει αδερφάκι.

https://www.instagram.com/p/CfkGlhFu9Cj

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

Σε επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, το ζευγάρι μίλησε για την έλευση του μωρού, του οποίου η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan που οδήγησε στον χωρισμό από την Khloe.

H Khloé επιβεβαίωσε τα νέα για το δεύτερο παιδί με τον Tristan αλλά η λεπτομέρεια είναι άλλη

Το σκάνδαλο με τη νέα απιστία του Tristan

Τον Ιανουάριο του 2022, ξέσπασε το σκάνδαλο ότι ο Tristan Thompson απέκτησε τρίτο παιδί με την personal trainer Maralee Nicols. Η σύλληψη του παιδιού έγινε όσο ήταν σε σχέση με την Khloe Kardashian και οδήγησε στον εκ νέου χωρισμό τους (σ.σ. Έχει εμπλακεί, ωστόσο, σε ερωτικές περιπτύξεις και με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods αλλά και με άγνωστες γυναίκες σε νυχτερινό κέντρο λίγο πριν η Khloe γεννήσει την True).

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας», «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Thompson για τη νέα απιστία.

Το ξεφάντωμα του Tristan στη Μύκονο

Όσο η Khloe περίμενε να γεννηθεί το δεύτερο μωράκι της και όταν η παρένθετη μητέρα ήταν ετοιμόγεννη, ο Tristan βρισκόταν στη Μύκονο και ξεφάντωνε με άγνωστη γυναίκα. Ο φωτογραφικός φακός τούς έπιασε να περπατούν χέρι-χέρι.

https://www.instagram.com/p/CgJaGsAAtfQ