H Khloé επιβεβαίωσε τα νέα για το δεύτερο παιδί με τον Tristan αλλά η λεπτομέρεια είναι άλλη

Πατούλια Κατερίνα
H Khloé επιβεβαίωσε τα νέα για το δεύτερο παιδί με τον Tristan αλλά η λεπτομέρεια είναι άλλη

H Khloe μέσω του εκπροσώπου της επιβεβαίωσε την είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού της.

Επιτέλους οι απορίες μας λύθηκαν. Στο χτεσινό επεισόδιο του Keeping Up with Khloe & Tristan, η Khloé έγινε γνωστό πως θα γίνει ξανά μαμά, μιας και περιμένει το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης. Πατέρας του παιδιού, ο πρώην της Tristan Thompson.

Its a boy

Στο σημερινό επεισόδιο του σίριαλ αυτού, ο παίκτης των Chicago Bulls και η μικρότερη Kardashian επιβεβαίωσαν την είδηση του ερχομού του μωρού, το οποίο θα κρατούν σύντομα στην αγκαλιά τους. Βλέπεις, η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan και τον χωρισμό από την Khloe. Πηγή από το περιβάλλον της Kardashian ανέφερε πως το φύλο του μωρού είναι γνωστό και η Khloé θα αποκτήσει το αγοράκι που πάντα ήθελε:

Σύμφωνα με την Page Six, η 38χρονη και ο 31χρονος αναμένουν σύντομα τον γιο τους:

«Η Khloé πάντα ήθελε έναν μικρό αδερφό για την True και αποφάσισαν να προχωρήσουν με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας», τόνισε άτομα από το περιβάλλον της Khloé, η οποία τον Αύγουστο συμπληρώνει έξι χρόνια γνωριμίας με τον Tristan, έξι χρόνια με πολλές χαρές και άλλες τόσες λύπες και σκάνδαλα.

Πίσω στο 2018, η Khloé είχε πει πως στην πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν σίγουρη ότι περιμένει αγοράκι αναφέροντας πως στην πορεία, η κόρη της, την έκανε πιο γλυκιά και πιο ευγενική.

Οι αστειότητες του Tristan

Η λεπτομέρεια που κάνει την υπόθεση του δεύτερου παιδιού ακόμα πιο άβολη, είναι πως ο Tristan ήξερε ήδη για το παιδί που περίμενε από την Maralee Nichols και προφανώς προτίμησε να αφήσει την Khloé στα σκοτάδια και να προχωρήσει με την παρένθετη κύηση, όντας σίγουρος πως το παιδί της Nichols δεν ήταν δικό του. Το τεστ DNA αποκάλυψε την αλήθεια και ο Tristan αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη και δημόσια από την Khloe για ένα ακόμα σκάνδαλο.

«Κλόε, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα, δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Οι ενέργειές μου σίγουρα δεν συνάδουν με τον τρόπο που σε βλέπω. Τρέφω απόλυτο σεβασμό και αγάπη για σένα. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σκεφτείς. Και πάλι, λυπάμαι απίστευτα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα σε όλη αυτή τη διαδικασία τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά», είπε ο Tristan.

Ο Τρίσταν Τόμσον είχε αμφισβητήσει στο παρελθόν την πατρότητα του παιδιού, το οποίο γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου.

Σου θυμίζουμε πως πέρα από την True, ο Tristan έχει δύο ακόμα γιους, τον 5χρονο Prince και τον έξι μηνών Theo.