Σαν δυο σταγόνες νερό

Σαν δυο σταγόνες νερό

«Φτυστοί είστε βρε» αναφωνούν όσοι γνωρίζουν τα τέκνα των διάσημων γονέων.

coco_sumner
julie_marie_pacino
Oliver_Hudson
Frances_Bean_Cobain_
Kelly_Osbourne



Coco Sumner


Η Coco Sumner είναι η κορούλα του Sting και εδώ την βλέπετε με τη μαμά της Trudie Styler και τον διάσημο καλλίφωνο μπαμπά της (για να αποφασίσετε σε ποιον μοιάζει πιο πολύ) από τον οποίο πήρε και τη φωνή και έγινε και η ίδια αοιδός.



Julie Marie Pacino

Η κόρη του Al Pacino είναι 22 ετών δηλαδή 9 χρόνια μόλις νεότερη από τη νυν αγαπημένη του μπαμπά της, την την 31χρονη ηθοποιό Lucila Sola και είναι ένα ατίθασο νιάτο που έγινε διάσημο επειδή συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και η ομοιότητα είναι εμφανής.




Oliver Hudson

Την κόρη της Goldie Hawn, την Kate Hudson, την ξέρετε πολύ καλά. Τον εξίσου γοητευτικό γιο της Oliver όμως; Ηθοποιός και ο ίδιος δεν έχει, μέχρι στιγμής, την επιτυχία της μαμάς και της αδερφής του, έχει, όμως, την τσαχπινιά τους και τα κάλλη τους.



Frances Bean Cobain

Δημοσιογράφος, μουσικός, εικαστικός, μοντέλο η κόρη του τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain, και της Courtney Love έχει μαζέψει όλο το ταλέντο τους, ολίγη από την τρέλα τους και όλα τους τα χαρακτηριστικά. Το πρόσωπό της μοιάζει τόσο πολύ και στους δύο που μοιάζει με εκείνα τα πλασματάκια που φτιάχνουν τα ζευγάρια σε πρόγραμμα του υπολογιστή για να δουν πως θα είναι το παιδί τους όταν με το καλό γεννηθεί.



Kelly Osbourne

Το κοριτσάκι του Ozzy και της Sharon δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. TV persona, σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός αλλά και συγγραφέας της πρώτης της αυτοβιογραφίας αφού η μαμζέλ Kelly έχει κιόλας πολλά να διηγηθεί από τα πολυτάραχα 26 της χρόνια.