Κατερίνα Στεφανίδη και Θεοφανία Παπαθωμά έζησαν τον εφιάλτη της φωτιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Κατερίνα Στεφανίδη και Θεοφανία Παπαθωμά έζησαν τον εφιάλτη της φωτιάς

Η χρυσή Ολυμπιονίκης είδε το πατρικό της να καίγεται και η ηθοποιός είδε την φωτιά να απειλεί σοβαρά το σπίτι της. 

Η φωτιά που ξεκίνησε χθες το απόγευμα από την Πεντέλη και έχει επεκταθεί σε Παλλήνη και Ανθούσα έγινε ο εφιάλτης για αρκετές χιλιάδες κατοίκους των περιοχών. Ανάμεσά τους και η Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, αλλά και η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά.

Το δραματικό μήνυμα της μητέρας Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να μένει μόνιμα εδώ και μερικά χρόνια στην Αμερική, αλλά χθες η έννοια της ήταν στους γονείς της, οι οποίοι μένουν στις φλεγόμενες περιοχές. Σήμερα το πρωί η μητέρα της η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, με ένα σπαραχτικό μήνυμα στο Facebook, είδε το σπίτι της να καίγεται από την τηλεόραση.

stefanidimama2.JPG

Λίγο νωρίτερα, είχε ζητήσει την επέμβαση της Πυροσβεστικής γιατί στην περιοχή είχε κοπεί το νερό και οι κάτοικοι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να σώσουν ότι μπορούσε να σωθεί.

stefanidimama.JPG

Η Κατερίνα μετά τους αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στους οποίους συμμετείχε στο Όρεγκον των ΗΠΑ, είχε κανονίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της για να δει την οικογένειά της και φυσικά για να κάνει τις διακοπές της. Ωστόσο χθες η αγωνία της ήταν μεγάλη μέχρι να σιγουρευτεί, ότι τα μέλη της οικογένειας της, ήταν καλά στην υγεία τους και ήταν σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους όλη τη νύχτα.

https://www.instagram.com/p/CgKYtYypR_D

Παρόμοια αγωνία έζησε και ο σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά, Γρηγόρης Πετράκος, καθώς η φωτιά απείλησε σοβαρά το σπίτι στο οποίο μένουν με τα δύο τους παιδιά στον Γέρακα. Το σπίτι τους σώθηκε, αλλά τα πάντα γύρω τους έγιναν στάχτη. Αρκετά αποκαρδιωτικό και λυπηρό, όπως θα δείτε και στο video το οποίο ανήρτησε ο δακρυσμένος, Γρηγόρης Πετράκος. Η ηθοποιός βρισκόταν μαζί με τα παιδιά της για διακοπές στην Πάρο, αλλά ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Photo credits: instagram @stefanidi_katerina