Το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά στο κέντρο είναι βγαλμένο από τα '70s αλλά εκείνη το λέει ζούγκλα

Το σπίτι της Ευγενίας Σαμαρά στο κέντρο είναι βγαλμένο από τα '70s αλλά εκείνη το λέει ζούγκλα

Η Ευγενία Σαμαρά συζεί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, σε ένα super stylish και γουστόζικο διαμέρισμα με θέα στον Λυκαβηττό.

Μπορεί να είναι η ηθοποιός, αλλά η Ευγενία Σαμαρά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διακοσμήτρια αν κρίνει κανείς από την αισθητική του διαμερίσματος που ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

Το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, έχει θέα τον Λυκαβηττό και αποπνέει μια αίσθηση coziness και retro αισθητικής που έχει επιμεληθεί εξ ολοκλήρου η ηθοποιός παίρνοντας ιδέες από το Pinterest. «Τρελαίνομαι για την αισθητική των '70s και το σπίτι είχε μία τέτοια δομή, οπότε πήγα με αυτό. Κατά τα άλλα δουλεύω πολύ Pinterest», έχει πει απαντώντας σε Q&A στο Instagram η Ευγενία Σαμαρά.

«Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει... Αγαπώ τις σπιτικές ζούγκλες και τα χεράκια μου προφανώς 🌴», έχει γράψει σε κάποια φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CQB3OmBNfzQ

Η vintage διακόσμηση και η θέα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος

Όπως μπορείς να παρατηρήσεις και μόνη σου κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια κατά καιρούς από το εσωτερικό του σπιτιού της, η ηθοποιός αγαπά τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα μεγάλα κηροπήγια και τα εμπριμέ μαξιλάρια και χαλιά.

Ο εναλλακτικός τρόπος διακοπών της Ευγενίας Σαμαρά αποκάλυψε και τις τέλειες αναλογίες της

Όλα αυτά συνθέτουν έναν χώρο που κλέβει τις εντυπώσεις και αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα που αγαπά τα έντονα και πολύχρωμα μοτίβα και τη vintage διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CNiBgiiFXej

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης απολαμβάνουν πολλές στιγμές στο άνετο και φωτεινό σπίτι τους, το οποίο είναι σαν βγαλμένο από το καλύτερο deco περιοδικό. Η θέα από το μπαλκόνι, δε, είναι ονειρική.

https://www.instagram.com/p/CGXaxRjlUmX

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ευγενίας Σαμαρά και του Γιάννη Ποιμενίδη.