Η ανατρεπτική εμφάνιση του Brad Pitt μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από προσωπαγνωσία

Η ανατρεπτική εμφάνιση του Brad Pitt μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από προσωπαγνωσία

Ο Brad Pitt στην πρεμιέρα του "Bullet Train"στο Βερολίνο

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας Bullet Train στο Βερολίνο.

Δύο εβδομάδες μετά την εξομολόγησή του ότι πάσχει από προσωπαγνωσία, ο Brad Pitt, κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας, Bullet Train, έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση. Ο 58χρονος ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας στο Βερολίνο και πόζαρε στον φακό με ένα look που οι φανς του δεν περίμεναν.

Το look του Brad Pitt στην πρεμιέρα στο Βερολίνο

Ο πρωταγωνιστής του Once Upon A Time φόρεσε ένα αέρινο ροζ πουκάμισο με ένα καφέ σακάκι, το οποίο συνδύασε με μία matching φούστα μέχρι το γόνατο. Για παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι αρβιλάκια που αποκάλυπταν τα τατουάζ που έχει στις γάμπες του.

Κι αν δεν περίμενες αυτή την εμφάνιση, να σου θυμίσουμε ότι ο Brad έχει ξανακάνει στο παρελθόν μη αναμενόμενα look, όπως το 1999 που φωτογραφήθηκε για το Rolling Stone με φορέματα.

Το 2004, επίσης, ο Pitt που προωθούσε την ταινία Troy είχε κάνει πρόβλεψη ότι οι φούστες θα κάνουν την εμφάνισή τους στο ανδρικό στυλ. «Οι άντρες θα φοράνε φούστες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή είναι η πρόβλεψη και η προκήρυξή μου», σύμφωνα με τη Βρετανική Vogue.

Bullet Train: 4 λόγοι για να δεις τη νέα ταινία με τον Brad Pitt

(Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου από τη Feelgood)

Τι είναι η προσωπαγνωσία από την οποία πάσχει;

Η προσωπαγνωσία είναι μια διαταραχή κατά την οποία η ικανότητα κάποιου να αναγνωρίζει πρόσωπα ή να αναγνωρίζει κάποιον μόνο από το πρόσωπό του είναι μειωμένη.

Στον εγκέφαλο, υπάρχουν περίπου 12 περιοχές για το πρόσωπο χωρισμένες μεταξύ του δεξιού και του αριστερού ημισφαιρίου που καθορίζουν την επεξεργασία του προσώπου μας. Όταν αυτές οι περιοχές δεν λειτουργούν σωστά, οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν πρόσωπα.

Τα σημάδια της προσωπαγνωσίας

  • Δυσκολία στην παρακολούθηση τηλεοπτικών σειρών ή ταινιών, καθώς οι ηθοποιοί σού φαίνονται όλοι ίδιοι.
  • Δυσκολία στην αναγνώριση των μελών της οικογένειάς σου.